Last news in Fakti

11 Февруари, 2013 16:18 2 738 0

Христо Шопов и Владо Карамазов - братя в нов бг сериал

  • христо шопов-
  • владо карамазов-
  • сериал

Мащабната семейна историческа сага на ТВ7 и продуцентската къща Dream Team Films - „Дървото на живота“, тръгва в ефир в деня на Освобождението на България 3 март. Сериалът ще се излъчва всяка неделя от 20.00 ч. Филмовата творба е създадена по мотиви на епичната трилогия на писателя Владимир Зарев „Битието“, „Изходът“ и „Законът“.

Действието проследява историята на заможното видинско семейство Вълчеви на фона на ключови за българската история събития и се разгръща с обявяването на Независимостта на България през 1908. В ролята на братя, които застават един срещу друг, водени от различните идеали, които изповядват, зрителите ще видят Христо Шопов и Владо Карамазов.

Героят на Христо Шопов – Йордан, е офицер и заклет патриот, който взима нелегално участие в македонското освободително движение. Неговият брат Панто, в ролята Владо Карамазов, от своя страна е олицетворение на модерния европеец, който поставя личните интереси на първо място. Той неведнъж ще се противопостави на решенията, свързани с бъдещето на семейство Вълчеви.

В „Дървото на живота” зрителите ще съпреживеят и невъзможната любов между Йордан и дъщерята на видно турско семейство (в ролята Александра Лопез), разделени от предразсъдъците на епохата. Дали Йордан и Азра ще преодолеят неписаните забрани на своето време или чувствата им ще останат неизживени предстои да разберем още в първите епизоди на сериала.

В „Дървото на живота” за пръв път застават заедно на екран едни от най-големите звезди и млади надежди на родните кино и телевизионни продукции: Мария Каварджикова, Христо Шопов, Валентин Ганев, Владимир Карамазов, Койна Русева, Башар Рахал, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Васил Банов, Жорета Николова, Велислав Павлов, Стоян Алексиев, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов, Гергана Данданова, Александра Лопез, със специалното участие на Йосиф Сърчаджиев и Явор Милушев.

В екипа на сериала влизат продуцентите Евтим Милошев, Любо Нейков, Габриел Георгиев и Иван Спасов, режисьорът Тодор Чапкънов, операторът Лоренцо Сенаторе. Декорите са дело на сценографа Паоло Фаенци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА