15 Юли, 2021 10:18 1 903 12

Звездната група на Врабевски закрива лятото в Пловдив

  • рони ромеро-
  • intelligent music project-
  • концерт-
  • турне-
  • пловдив-
  • милен врабевски

Именно в Пловдив и започна лятното им турне

Intelligent Music Project & Ronnie Romero се завръщат в Пловдив, за да закрият летния си концертен сезон в Античния театър на 25 септември!

След като откриха своето лятно турне през май именно в града под тепетата, едни от най-любимите български музиканти, предвождани от звездата на Rainbow - Рони Ромеро се готвят още веднъж да разтресат най-стария град в Европа с добре познатия си безкомпромисен звук и качествена рок музика!

Организаторите са категорични, че нито за момент не са се съмнявали, че Пловдив е градът, в който трябва да закрият своята лятна обиколка.

"Публиката в Пловдив определено предразполага музикантите да дават най-доброто от себе си. Никога няма да забравим миналогодишния концерт на групата в Античния театър и дори в няколко видеоклипа използвахме кадри именно от него.

Това древно място е с невероятна атмосфера! Открихме летния концертен сезон в Пловдив и усещаме, че именно там трябва да го закрием! Очакваме ви!", сподели създателят и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

„Заредени сме с още повече енергия след успешното турне в края на май. Във всички градове, в които свирихме, видяхме една публика, която истински се наслаждаваше на музиката ни, на това, което виждат на сцената, на Рони, който постоянно се шегуваше и вдигаше хората на крака не само с бързите, но и с бавните песни. Ще изсвирим някои неща, които до момента не сме изпълнявали, също и някои от тези, които пропуснахме на последните концерти“, коментира и китаристът на групата Бисер Иванов.

Припомняме, че през месец май Intelligent Music Project реализира 4 страхотни концерта в най-големите български градове –София, Пловдив, Варна и Бургас, a през юни и в Солун. Специални гости тогава бяха легендарният барабанист на Блек Сабат и Рейнбоу Боби Рондинели, както и вокалистът на Назарет Карл Сентанс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    114 4 Отговор
    е тоя Врабевски, че да има звездна група, пък и да закрива сезон?

    Коментиран от #2, #9

  • 2 сила

    115 4 Отговор

    До коментар #1 от "Кой":

    един дето не си пие редовно хапчетата и параноидно шизоидната му мания за величие периодично избухва........ама ще се оправи момчето
  • 3 разузнавач

    110 2 Отговор
    скоро едни хора като си поискат парите чистички и добре изпрани,ще закрият звездната група на душевноболния некадърбик врабевски
  • 4 меломан

    110 1 Отговор
    живуркат си готино,но музиката им е зле
  • 5 критик

    105 1 Отговор
    тоя стана досаден къде се вре при големите с художествената му самодейност
  • 6 кольо дамянов

    98 1 Отговор
    миленски изложи се не разчитай на мен край
  • 7 розалия бикс

    102 1 Отговор
    художествена самодейност без край
  • 8 доктор иванов

    90 0 Отговор
    врабчо пий си редовно хапчета че стана за смех и на децата
  • 9 осведомен

    82 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой":

    до№1 врабевски е един провадийски ром дето е толкова музикант колкото и доктор лъже че е от варна и е много нахален и досаден джон лоутън беше вдигнал ръце от него врабевски всеки ден ходеше при джон лоутън в апартамента му в каварна неканен и понеже джон лоутън беше добре възпитан човек и му беше трудно да го изгони
  • 10 жасил върбанов

    49 0 Отговор
    па те не са посвирили още и ще закриват много бързо се измориха той врабевски е на предпенсионна възраст много е дъртичък за рокенрол на неговите години нормалните мъже си стоят в къщи при внуците и си сърбат боб чорбата с ракия а той тръгнал да прохожда на дърти години в рокенрола до сега нищо не е постигнал в музиката и изведнъж от нищото супергрупа и и музикални изхвърляния без покритие в българия има добри музиканти дето ще го сложат в малкия си джоб виновни са тея дето му верват и дето му наливат вода в мелницата
  • 11 меломан

    27 0 Отговор
    по-добре да закриват оркестърчето не стават за тая работа в почти всеки малкопо-голям град на българия има местни групи дето ще им скрият топката на супергрупата и колко концерта направиха нещо много бързо се умориха преди да са обиколили родопите и странджанско
  • 12 въпрос

    25 0 Отговор
    тия клошари ваксинирани ли са та ги пускат свободно да вдигат шум пред хора