Last news in Fakti

21 Август, 2021 09:34 4 474 4

Той е най-високоплатеният актьор

  • даниел крейг-
  • високоплатени-
  • актьор-
  • класация-
  • хонорар-
  • холивуд

Даниел Крейг изпревари Скалата

Той е най-високоплатеният актьор - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британецът, последно влязъл в ролята на агент 007 - Даниел Крейг е най-високоплатеният актьор в Холивуд. Това съобщи сайтът на списание "Пийпъл".

Крейг води класацията благодарение на хонорара си от 100 милиона долара, които ще вземе от участието си в двете продължения на "Вади ножовете", след като Нетфликс придоби правата за заснемането му.

Високият хонорар може да се обясни с това, че стрийминг платформата компенсира сумите, които звездите могат да спечелят, ако техните филми се показват само на голям екран.

След Даниел Крейг се нарежда Дуейн "Скалата" Джонсън, който водеше класацията през изминалата 2020 г. Тази година той ще получи 50 милиона долара от участието си във филма "Red One" от "Амазон Стюдиос". Първоначалната уговорка е била 30 милиона долара, но тя ще нарасне с 20 милиона, след като се вземат предвид компенсациите.

Следващото място с 40 милиона ще си го поделят двама души. Те са Уил Смит за ролята си в "Крал Ричърд"и Дензъл Уошингтън за участието си в поредицата "Хубави малки неща".

В списъка на "Варайъти" първата дама, класирана на седмо място, е Дженифър Лопес, която ще вземе 25 милиона долара за ролята си в продукцията "Не поглеждай нагоре" на Нетфликс. Нейният хонорар ще е с 5 милиона по-малък от този на екранния ѝ партньор Леонардо Ди Каприо, който е класиран пети след Уил Смит и Дензъл Уошингтън. 25 милиона долара ще получи и Джулия Робъртс за предстоящия си филм "Остави света зад себе си".

След нея се нарежда Сандра Бълок с 20 милиона долара хонорар за участието си в "Изгубеният град на Ди".

В топ 10 влизат още Марк Уолбърг и Райън Гослинг.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 поговорка

    3 0 Отговор
    "Бедняците горят свещите да броят на богатите парите!"Кауни!!!
  • 3 Wild Wild West

    5 0 Отговор
    Netflix, Amazon, гущерите завзеха киното.
  • 4 Behemoth

    2 0 Отговор
    Извращения!