Last news in Fakti

28 Август, 2021 11:44 2 141 3

Ричард Маркс идва в България, но ...

  • ричард маркс-
  • концерт-
  • пловдив-
  • нова дата

Харизматичният изпълнител трябваше да дойде тук на 28 септември, но датата се премества за 28 август 2022 година

Ричард Маркс идва в България, но ... - 1
Снимкa: Shutterstock

Ричард Маркс отложи дългоочакваното си европейското турне от тази есен за следващата 2022 година поради продължаващата криза с COVID-19.

Срещата на българските фенове с вечните хитове на харизматичния изпълнител, която трябваше да се състои на 28 септември в зала 1 на НДК, се премества за 28 август 2022 година в Античен театър Пловдив.

Нашата дата е първа от предстоящата му обиколка на стария континент. Организатор на акустичния концерт на артиста е Maskart, със съдействието на Loud Concerts.

Закупените билети за отложените досега няколко пъти концерти на Ричард Маркс - 28 март 2020 година, 24 януари и 28 септември 2021 година в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата в Античен театър Пловдив на 28 август 2022 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Продажбата на билети за новата дата стартира от 28 август, в мрежата на Eventim и Urbo. Ценовите категории не се променят и са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението на Античен театър в Пловдив.

Всеки фен може да използва и опциите на Eventim, които дават възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона.

Почитателите на Ричард Маркс, които не могат да посетят новата дата догодина и желаят да върнат билетите си, могат да направят това в двумесечен срок от датата на обявяване на концерта в Пловдив.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път - зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Невероятното акустично преживяване с Ричард Маркс в Античния театър в Пловдив на 28 август 2022 година е с начало 20 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амет 6 без 10

    0 0 Отговор
    Вопще да не идва
  • 2 пешо

    1 0 Отговор
    чакаме карл маркс да дойде. че на територията има доста рабта за него.
  • 3 Шемет

    0 0 Отговор
    Е защо не изтънаника на открито?