Last news in Fakti

1 Септември, 2021 05:56 2 600 6

Пласидо Доминго излезе на една сцена със Соня Йончева

  • пласидо доминго-
  • соня йончева-
  • концерт-
  • софия

Сред 5-хилядната публика беше и президентът Румен Радев

Пласидо Доминго излезе на една сцена със Соня Йончева - 1
Снимка: Милена Богданова

Пласидо Доминго излезе на една сцена със Соня Йончева. Естествен декор на концерта бе храм-паметника "Александър Невски", предаде NOVA.

Меломани от цял свят бяха там, за да чуят концерта, който се смята за едно от музикалните събития на годината.

В репертоара бяха включени популярни арии и дуети от прочути опери.
Преди дни Соня Йончева беше избрана за певица на годината на Европа.

Публиката бе от 5 хиляди души, сред зрителите бе и президента Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голас

    1 2 Отговор
    Голям глас, но си остава голяма провинциалност! Така нар."заря" над църковен дом е срамота, както е срамота показното присъствие на политически креатури. Отново едно културто събите се превръща в махленска седянка и демонстрация на битова комплексарщина. Жалко.
  • 2 слушател

    1 1 Отговор
    Беше вълнуващо, вместо заря, да бяха сложили малко цветя тук-там.
    Голяма класа , големи гласове. Да са живи и здрави.
    Съчетанието на храма и божествената музика е супер.
  • 3 Никога не е късно да станеш за резил

    1 0 Отговор
    Вече написах коментар,и не искам да се повтарям.
  • 4 днес

    1 0 Отговор
    Соня Йончева е голям талант и гордост за България. Браво! Благодаря! Лошото е, че на концерта присъстваха парвенюта, които за първи път чуват, че има и такава музика, но важното е да се изтъпанчат. нали после ще се пуснат във Фейса.
  • 5 Димитрова

    0 0 Отговор
    Отново едно културно събитие е недостъпно за бедния български зрител.60 хиляди го гледали по света на стрийминг платформа.А билетите в България 150 лв, 90лв за правостоящи?Посилни ли са за безработните или ниско платени хора?А за пенсионерите?Не е ли унизително да бъде ограден площадът с платна като строеж, та да не може никой неплатил си да чуе нещо.Снимките са унижаващи българската публика.А не можаха ли българските телевизионни канали да направят жест към България и да предават на живо?
  • 6 Димитрова

    0 0 Отговор
    Какво пречеше да се сложат видеостени и да гледат безплатно всички ,които желаят и обичат операта?Виждала съм по чуждите телевизии следното - концерт в някоя катедрала, а на площада видеостени и пълно с хора, които слушат с удоволствие.Пречеше едно -алчността и лакомията.