Last news in Fakti

10 Септември, 2021 11:16 2 128 11

Супергрупата на Врабевски закрива турнето си в Пловдив

  • милен врабевски-
  • intelligent music project-
  • турне-
  • назарет-
  • рони ромеро

Краят на „The Creation Tour 2021” ще бъде там, откъдето започна обиколката - Пловдив

Българското рок явление през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя „The Creation Tour 2021” там, където го стартира – в любимия Пловдив.

На 25-ти септември супергрупата на д-р Милен Врабевски, начело със своя титулярен фронтмен Рони Ромеро ще забие в Античния театър в града под тепетата с още по-силен и качествен звук.

„Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив съвсем не е случайно – в този град имаме изключително вярна публика и искаме да ѝ подарим още едно незабравимо преживяване. Вярваме, че страхотната атмосфера на Античния театър ще направи шоуто още по-специално!“, сподели създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Супергрупата на Врабевски закрива турнето си в Пловдив

Организаторите са приготвили и още една изненада за феновете в Пловдив – на сцената заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще се завърне и вокалистът на Назарет – Карлс Сентанс, който беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на “The Creation Tour 2021” в края на май.

„Заедно с Intelligent Music Project се сработихме страхотно, обожавам начина, по който звучат песните и се чувствам страхотно на една сцена с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния театър. Спомням си го много добре – страхотно място! На 25 септември очаквайте едно много добро рок шоу и не се страхувайте – екипът се е погрижил за безопасността на всички и всички противоепидемични мерки ще бъдат строго спазени!“, разказа Карл Сентанс няколко седмици преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.

Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Рони Ромеро и Карл Сентанс подготвят и специален момент за публиката по време на шоуто – песен в памет на първия вокалист на супергрупата на д-р Врабевски – Джон Лоутън.

Концертът се осъществява с подкрепата на Общински институт „Старинен Пловдив“, „Каменица“, верига ресторанти „Хепи“ и мол „Марково тепе“.

Билети може да закупите от мрежата на Eventim, както и в Grabo.bg.

Супергрупата на Врабевски закрива турнето си в Пловдив


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яко Селинджър

    79 5 Отговор
    Интеледжънт проджект!?!?Буахахаааааа..колко трябва да си комплексиран селянин ,че и титлата да си сложиш пред имет

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Риналдю

    80 3 Отговор
    Вярно,че от целият "проджект" лъха малко на провинциализъм,но по-добре рок музика,отколкото "Пайнер" представя-Фики,Борис Дали и Кака Райна.

    Коментиран от #5

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Яко Селинджър":

    То по името личи какво слушаш . Като не знаеш нищо за групата не коментирай . Марш в механата , че пускат някой чалгар да си слушаш и да пиеш шльокавица .
  • 4 😈😈😈😈

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Яко Селинджър":

    Ако не знаеш Селинджър е фамилията на един американски писател . А ти фенче на чалга , марш в мазето , че почна концерта за селяците с участието на всички смотани чалгари .
  • 5 Яката жица

    80 4 Отговор

    До коментар #2 от "Риналдю":

    Какво малкобе, като си е от всичко по много. Вият като карпатски вълци по новолуние..ееех..де го Рони, Рони Джеймс Дио? Като ги слуша тия запъртъци от горе, вервам че много се смее. Че и за супер група се имат. Абе да пълнят селските стадиони, че и там хора живеят.Бухахахахаа...
  • 6 чичак на 41

    79 2 Отговор
    врабевски не е виновен за глупостите дето прави виновни са ония дето му се връзват на акъла и дето му наливат вода в мелницата врабевски е дъртичък за рокенрол смешен е защото е посредствен музикант в предпенсионна възраст и не е постигнал нищо до сега па се и представя за супермузикант в българия има много музиканти които са гиганти спрямо него но не са натрапвани от медиите ако си мисли че ще шашне светът нека се опита да започне в щатите но там не може да излъже хората защото там медиите нема да му осигурят медиен комфорт както в българия а и никой свестен продуцент нема да си губи времето с него
  • 7 музика

    2 76 Отговор
    Групата е много добра!

    Коментиран от #8

  • 8 Некой си

    74 2 Отговор

    До коментар #7 от "музика":

    Ами бе...да не верваш!!!
  • 9 меломан

    66 0 Отговор
    турнето беше ялово а групата слаба по-добре да закрият групата
  • 10 громиковски

    42 0 Отговор
    някой разбра ли какво му е интелигентното на проекта
  • 11 озмо

    2 0 Отговор
    браяън мей от куин е дипломиран доктор по астрология но никъде не си пише титлата защото е голем и велик само галоша врабевски спекулира с титлата си защото му е подарена