Last news in Fakti

13 Март, 2013 12:11 1 906 0

Първият български онлайн сериал ще се казва "Пред разкритие"

  • "пред разкритие"-
  • симон шварц-
  • митко павлов
Първият български онлайн сериал ще се казва "Пред разкритие" - 1
Димитър Павлов

Предстои да бъде заснет първият български сериал, който ще се излъчва изцяло онлайн. Той ще се казва „Пред разкритие”, а сюжетът му ще се върти около забавна случка, която заплита отношенията между героите.

Сериалът попада в жанра „шортком“, който е новост за България – всяка от сериите ще бъде с дължина от 3 до 6 минути, което е изключително удобно за онлайн потребителите. Те ще могат да гледат епизодите по всяко време дори и в движение през телефоните си, без да се „застопоряват“ прекалено дълго с тях.

Това ще бъде и първият интерактивен сериал у нас – зрителите сами ще могат да избират между няколко различни финала за всеки епизод. В екипa сценаристи на „Пред разкритие“ е и Симон Шварц, автор на редица успешни телевизионни проекти.

„За мен този проект е истинско предизвикателство, в което се радвам, че бях поканен да участвам. Появата на онлайн сериал всъщност беше очаквана, тъй като хората прекарват все повече време в интернет. Вече приключихме с подготовката на сценариите. Мога да обещая на всички, че „Пред разкритие” ще бъде много свеж, забавен и с неочаквани обрати“, сподели Шварц.

Резултатите от кастинга за актьори ще са ясни до няколко дни. Стремежът на продуцентите е те да бъдат максимално естествени в играта и реакциите си. Телевизионният и радио водещ Митко Павлов („Комисията Павлов“ по ТВ7) е поканен като гост-звезда, но все още няма официално потвърждение от негова страна дали ще се включи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА