14 Октомври, 2021 09:47 2 018 1

Антъни Хопкинс ще участва в продължението на "Бащата"

  • бащата-
  • антъни хопкинс-
  • актьор-
  • продължение-
  • кино-
  • оскар

"Бащата" донесе втората награда Оскар на 83-годишния актьор

Антъни Хопкинс ще участва в продължението на "Бащата" - 1
Снимка: Shutterstock

Сър Антъни Хопкинс ще се включи отново в екипа на Флориан Зелер за филма "Синът", който е продължение на неговия прочут филм "Бащата", съобщи "Труд".

83-годишният актьор ще се снима в продължението на "Бащата", което донесе на Хопкинс втората му награда "Оскар" за най-добър актьор за ролята на възрастен мъж с деменция. Сега звездата се присъединява към звезден актьорски състав, който включва Хю Джакман, Лора Дърн и Ванеса Кърби. Снимките на филма се провеждат в Ню Йорк, Франция и Лондон.

"Синът" разказва историята на Питър (Джакман) и новата му партньорка Бет (Кърби), чийто живот с новото им бебе изпада в хаос, когато бившата съпруга на Питър - Кейт (Дърн) се появява с техния син тийнейджър.

Подробности за ролята на сър Антъни Хопкинс все още не са известни.

Режисьорът сподели: "След нашето приключение в "Бащата" не можех да направя продължението без Антъни. Той беше първият, който прочете сценария на "Синът", тъй като една от ролите беше написана специално за него. Да бъде част от екипа ни в новата филмова история беше чест, дълбока радост и ни донесе много емоции", заяви известният драматург и режисьор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    5 1 Отговор
    Един от най-великите актьори