Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 13:24 2 060 6

"АББА" пускат ново старо парче (ВИДЕО)

  • абба-
  • нова песен-
  • нов албум-
  • just a notion

Песента "Just A Notion" е записана през 1978 г., но ще бъде в ефир на 22 октомври

Шведските легенди "АББА" (ABBA) ще доставят удоволствие на почитателите си с песента "Just A Notion", която ще пуснат на 22 октомври, съобщи сайтът nme.com.

Парчето е създадено и записано през лятото на 1978 г., по време на работата над шестия студиен албум "Voulez-Vous", но в крайна сметка не било включена в него. Фрагмент от 90 секунди от демо-версия на песента излиза през 1994 г. Цялата песен е включена в дебютния албум на трибют групата "ABBA Arrival".

В понеделник (18 октомври), ABBA споделиха в TikTok видеоклип, който загатва за новия сингъл. Към откъса групата написа „Случва се ...“, заедно с хаштаговете #ABBA, #DancingWithABBA и #JustANotion.

В началото на септември на виртуална пресконференция в Лондон емблематичната четворка се завърна монументално, като обявиха издаването на новия си албум, наречен „Voyage", който трябва да излезе на 5 ноември. Групата зарадва феновете си и с два сингъла - „I Still Have The Faith In You" и "Don't Shut Me Down".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    5 2 Отговор
    АББА са култова група от моята младост. Всички техни песни са мелодични, изпълнени с човешки чувства и здрав смисъл. (За разлика от сегашните, но това е друга тема.)
    Обаче, според една стара мъдрост "Да умееш нещо, не е достатъчно, за да си майстор. Майстор си когато знаеш кога да спреш."
    Защото няма нищо по-жалко от вида на подскачащи и врякащи по сцената старчета.
    "Now were old and grey, Fernando
    Since many years I havent seen a rifle in your hand
    Can you hear the drums, Fernando?"

    Коментиран от #4, #6

  • 2 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор
    Дали някой знае що е то ОКСИМОРОН ‼️
  • 3 БАЙ Х@Й‼

    2 1 Отговор
    Щото аз не знам как се завръща монументално някой ‼️
  • 4 Бай Стою касапина

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Да, прав си. Затова и новата АББА ще е виртуална. Това ясно си личи и от снимката.
  • 5 ПЕТКО

    1 1 Отговор
    Винаги ще си останат ВЕЛИКИ!!!
  • 6 Komapak

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Фернандо е велика песен. Не ссичко на Абба е хубаво, но имат поне 10 велики. Само това е достатъчни за да са вечни както Бийтълс. "новата" им песен изобщо не ме впечатли и според мен съвсем правилно не са я издали. Иначе Бьорн и Бени никога не са спирали. Отвори тубата и потърси. И като композитори и като музиканти. Просто мацетата на 33 и 34 години, тогава казаха стига ни толкова. По принцип са прави.