23 Октомври, 2021 10:12 2 935 14

ABBA с нова изненада за феновете си (ВИДЕО)

  • abba-
  • нов сингъл-
  • нова песен-
  • нов албум-
  • изненада

Групата представи третия сингъл от новия си албум

ABBA с нова изненада за феновете си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шведската група ABBA пусна третия сингъл от дългоочаквания си нов албум "Voyage", предаде ДПА.

Парчето "Just A Notion" вече е достъпно в платформите Spotify и YouTube, пише БТА.

Новият сингъл носи типичното за групата звучене от 70-те години. Това не е случайно, тъй като той е направен тогава. Песента за първи път е записана през 1978 г. от Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрид, но не е издадена. Сингълът обаче попада в новия албум на групата.

"Just A Notion" излиза, след като вече бяха пуснати "I Still Have Faith in You" и "Don't Shut Me Down," представени през септември - първата нова музика на АББА от почти четиридесет години.

Албумът "Voyage" трябва да излезе на пазара на 5 ноември. Той съдържа десет песни, включително и трите, пуснати от септември до сега.

След излизането си "Don't Shut Me Down" беше слушана в платформата Spotify над 25 милиона пъти, а "I Still Have Faith in You" - над 15 милиона пъти.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    2 8 Отговор
    Да нъ съ загубили литката с коронавирусъ тея швеци?☠🙉☠
  • 2 Бяха те

    8 9 Отговор
    Сега са 4 бастуна и 7 зъба - останалото са коронки,от скъпите..
  • 3 зачуден

    11 4 Отговор
    Абе ,ама каква е тази снимка от преди четиридесет години ,я ги дайте сега ,да ги видим какви бодри бабки и дядковци са станали!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 lele maleee

    4 4 Отговор
    Любимата група на кралица Елизабет Втора... Звучене от 70-те години, боза за хората над 60, които в Европа са огромен таргет с постоянен доход (средна пенсия 1500 евро нето на месец), без ипотеки, а само с 300-400 евро кредитна карта за нов автомобил с дългосрочен наем, ергономичен матрак, нов телевизор и телефон...
  • 5 Ани-Фрид Люнгста

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "зачуден":

    Следващия месец навършва 76 г.но още я бива.Нашата Дора Габе/гадже на Яворов/ си отиде на 95 през есента на 1983.Говори се че е правила секс почти до деветдесетата си година.Ако е вярно,еваларка на поетесата..
  • 6 lele maleee

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "зачуден":

    Те за това концертите им ще са "неприсъствено", а с холограми и с филтри на гласовете. Целта е не да се предложи някакъв добър продукт, а да се приберат едни пари от пенсионерите, плкачещи по отминалата младост. Снимката може да е дори отпреди 45 години... 45 + 20/30, са 65-75 години. Как да им вземеш някое евро?, като им предлагаш електронни игри за телефон - не става. Най-сигурният начин е, като свириш на струната "жалба за младост".

    Коментиран от #9

  • 7 Бегай !

    0 3 Отговор
    Овехтели търлъци !
  • 8 Аламинут

    1 3 Отговор
    Късно е либе за китка,но нека се пробват.Така беше- с Бони М и АББА в
    началото на 70 те.След вечеринки и леки забави,дойдоха дискотеките,с техни изпълнения.Атмосфера с приятна
    музика-разкош.Нямаше алкохол и цигари.Билет
    1 лв,а повечето безплатно.Имам усещане,че са го правили четворка.

    Коментиран от #10

  • 9 Лудия меломан

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "lele maleee":

    Село селоооо... тези бабки и дедковци са имали оборот по-голям от на ВОЛВО, да не говорим че са оставили пътека не, а магистрала в поп музиката.. Между другото..ти какво си оставил, или ще оставиш след себе си? Знам и без да ми отговаряш- НИЩО...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО... роден си като Нищо, живееш като Нищо и като НИЩО ще си идеш..ей така, бадева ще минеш през живота си на мишок, като единствената ти цел е да напълниш сутрин тоалетната чиния, а вечер да куфееш под звуците на непреходната Камъните падат, удобно излегнат под холната масичка след втората ракия...... ще те заболи, ама това е истината за тебе.

    Коментиран от #11

  • 10 Ха ха ха🤣

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Аламинут":

    За мен спомените от дискотеките са Гданск, Велико Търново и Плиска на Златните и първата половина на80-те, когато всички откриваха с Urgent на Foreigner и "каките" студентки от цяла България, а лятото и рускини, полякини и германки.
  • 11 Ха ха ха🤣

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Лудия меломан":

    Не позна! Никога не съм слушал чалга (може би защото никога не съм понасял и "сръбско" и "гръцко"). АББА бяха боза, а аз по това време се опитвах да дрънкам на китара, слушайки Пърпъл, Цепелин, Назарет... Ракията я свързвам с чалгата и "направи си сам" (което не понасям), а докато бях все още в България, пиех само водка. От години съм на хубаво вино, хубава birra artigianale (не знам дали в България има бирарии, които произвеждат бира на място) и понякога лятото вземам Сприц или нещо подобно (предпочитам изстудено бяло просекко).

    Коментиран от #13

  • 12 Аламинут

    0 1 Отговор
    До 10. При нас,започваше с Белфаст.
    Всъщност,след забавите,с мелодии,тип
    Лили,това си бе направо сензация.
    Имаше народ,задоволен с всичко и от
    хубаво на по хубаво.Но ,ние забравихме
    вярата,а и започнаха да ни я отнемат.
    Караха хората да погребват близките си
    с петолъчка.За Великден спираха хора...
  • 13 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ха ха ха🤣":

    И като се събуди краката ти отвити.Нали!
  • 14 ПЕТКО

    1 1 Отговор
    ВЕЛИКА ГРУПА! ПОКЛОН!