24 Октомври, 2021 11:26 3 572 8

Адел разби рекорд на Ед Шийрън с новия си сингъл (ВИДЕО)

  • адел-
  • рекорд-
  • сингъл-
  • нов албум-
  • музикална класация

Със завръщането си певицата се качи на челно място в британската музикална класация

Адел разби рекорд на Ед Шийрън с новия си сингъл (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Певицата Адел се върна начело на британската музикална класация с най-високите показатели за последните пет години, съобщи Би Би Си.

Новият ѝ сингъл "Easy On Me" регистрира рекордните 24 милиона стриймвания във Великобритания в първата си седмица на пазара, както и 23 500 изтегляния. Според формулата на компанията, която съставя официалния чарт, това се равнява на 217 300 продажби - най-висока стойност след "Shape of You" на Ед Шийрън през януари 2017 г.

Парчето "Easy On Me" е първата песен в дългоочаквания четвърти албум "30" на Адел, който излиза следващия месец.

Звездата на поп музиката неотдавна каза пред сп."Вог", че е записала албума, за да помогне на осемгодишния си син да разбере защо тя и баща му са се развели, пише life.dir.bg.

"Easy On Me" е третата песен, с която Адел оглавява британската класация за сингли след хитовете "Someone Like You" през 2011 г. и "Hello" през 2016 г.

В класацията за албуми триумфира "Music of the Spheres" на "Колдплей", който се превърна в най-бързо продаващия се албум тази година със 101 000 продажби. Това е девети поред албум номер едно на Великобритания за "Колдплей". Междувременно тяхната "My Universe", записана в сътрудничество с кей-поп момчешката група Би Ти Ес, се изкачи с десет места до пета позиция в класацията за сингли.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като трътла

    3 8 Отговор
    беше по-секси..
  • 2 ПСР

    13 0 Отговор
    Адски е добра.Талант,гласище за страх.Обожавам изпълнители,които не могат да бъдат сбъркани-чуваш я и веднага припознаваш Адел.
  • 3 един от стадото

    3 0 Отговор
    страхотен глас. Харесвах я като беше и по пухкава и стоеше на едно столче само. Но гласът и си е глас
  • 4 Рошко

    4 1 Отговор
    Адел не е от фльорците, готина е и естествена
  • 5 ddd

    6 0 Отговор
    Какъв е пък този Ед,че да го разбива тя винаги си е била единствена талантлива красива и разбила всичките си колежки пак с успехите си
  • 6 Доко

    0 5 Отговор
    Това не е жена за един мъж. Богата, талантлива и крехкото" агнешко" трябва да е на тезгяха.
  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    7 1 Отговор
    Adele - Hello-
    тази песен е легендарна, защото докосва душата на всеки.Само хората с проблеми в брака и развода могат да разберат тази музика и да пеят с тази емоция. Вероятно е страдала много в живота .
  • 8 778

    1 1 Отговор
    То пък една песен... Дори не я дослушах.