Last news in Fakti

15 Декември, 2021 11:35 1 081 5

Представителите на „Детската Евровизия“ са вече в Париж

  • евровизия-
  • детска евровизия-
  • приж-
  • българчета-
  • дени и марти

Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17:00 часа

Българските представители на „Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти са вече в Париж, където на 19 декември ще се проведе големият финал на конкурса. Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17:00 часа. Първата репетиция на Дени и Марти на сцената ще е в сряда.

„Много съм щастлив, че сме в Париж. Вече се запознахме с децата, които ще представят Албания и Казахстан на конкурса.“, споделя Мартин, а Денислава допълва: „Нямам търпение да се качим на сцената.

Подготвили сме много изненади и ще сме благодарни да ни подкрепяте.

“За първи път зрителите в България ще могат да гласуват за българските участници. Онлайн вотът започва в петък, 17 декември, на официалния сайт на конкурса junioreurovision.tv.

Музикалното видео на българската песен „The Voice of Love”:

Денислава и Мартин са част от вокално студио „Сарандев“ в Добрич и са едни от най-отличаваните млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на вокалния педагог Елена Карабельова.

Автори на музиката и на английската версия на текста на „The Voice of Love“ („Гласът на любовта“) са Васил Гарванлиев, Давор Йордановки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов.

19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия” ще се проведе на 19-ти декември в Париж и в него ще участват 19 страни. Българското участие в конкурса се осъществява като партньорство между Българска национална телевизия, Лигна Студиос и подкрепата на Община Добрич.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    2 6 Отговор
    Добрич-разсипан град , едвам кретащ с 30 хиляди останали-когато ромите се върнат от гурбет се оживява / искам добричлия да ми пише дали е така

    Коментиран от #4

  • 2 Да,да

    10 0 Отговор
    А пенсионерска Евровизия кога?
  • 3 Tchikita

    3 1 Отговор
    Па и от Добрич нулев шанс поне се разходят да видят Париж
  • 4 И как се

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    връщат ромовете - бутилирани или в бъчви? Послепис: От около 30 години някои хора в България си въобразяват, че първото (че дори и единствено) нещо, нужно, за да се решат проблемите, свързани с циганите, е да бъдат преименувани на "ром"ове ( а защо не текили или шнапсове???). Резултатът е нулев. И като "ром"ове не спират да правят цигании...Тогава???

    Коментиран от #5

  • 5 Чакай от загинал

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "И как се":

    писмо! Повтарящите соросоидните безсмислици (като сътворилият 1) просто не са в състояние да ти дадат смислен отговор - мисленето не им е хоби;-)...