Last news in Fakti

24 Декември, 2021 14:26 3 057 0

Край на новата музика от "Колдплей"

  • колдплей-
  • музика-
  • албум-
  • край-
  • интервю

Бандата се закани, че след издаването на последния им албум просто ще ходят на турнета

Край на новата музика от "Колдплей" - 1
Снимка: Shutterstock

Фронтменът на "Колдплей" Крис Мартин обяви, че британската рок група ще спре да пише нова музика след последния албум, който трябва да излезе през 2025 г., предаде Франс прес.

"Последният ни същински албум ще бъде издаден през 2025 г. След това, мисля, че просто ще ходим по турнета", казва 44-годишният Мартин в откъс от интервю с водещата Джо Уайли, което ще бъде излъчено от Би Би Си, пише life.dir.bg.

"Може би ще запишем няколко колаборации, но авторският каталог на "Колдплей" ще приключи в този момент", допълва Крис Мартин.

Запитана за изявленията на фронтмена на "Колдплей" в друго предаване, Уайли заяви, че Мартин е бил "обезоръжаващо честен" в интервюто, но че тя така и не е разбрала дали той се шегува, или е бил напълно сериозен.

Когато деветият им албум "Music of The Spheres" излезе на музикалния пазар през октомври, Крис Мартин вече беше казал за музикалното издание "Ню мюзикъл експрес", че групата възнамерява да направи дванадесет албума, от които остават още три, преди да спре да създава нова музика.

След издаването си на 15 октомври "Music of The Spheres" се изстреля директно до върха на британската класация за албуми.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА