Last news in Fakti

30 Декември, 2021 19:16 4 412 19

„Не поглеждай нагоре“ е новият хит на Нетфликс

  • не поглеждай нагоре-
  • нетфликс-
  • филм-
  • netflix

През първите дни след премиерата си филмът е събрал 111 милиона часа гледания

Климатичната сатира "Не поглеждай нагоре" на режисьора Адам Маккей счупи рекорда по гледаемост на Нетфликс (Netflix), съобщи сайтът Deadline.

От стрийминг платформата отчитат, че през първите дни след премиерата си продукцията е събрала 111 милиона часа потребителски гледания. Времето е близо четири пъти повече от отделеното за гледане на новия филм "Непростимо" със Сандра Бълок.

Друг хит на Нетфликс - вторият сезон на сериала "Вещерът" с Хенри Кавил в главната роля, е гледан над 168 милиона часа. Вземайки предвид продължителността на епизодите обаче, филмът на Маккей печели убедителна победа по популярност.

Климатичната сатира разказва историята на двама учени, които откриват планета, заплашваща да унищожи изцяло живота на Земята за шест месеца. Всичките им опити да предупредят човечеството за опасността са изправени пред безразличието и личния интерес на елита.

Звездният актьорски състав на "Не поглеждай нагоре", чиято премиера по Нетфликс беше на 24 декември, включва Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс, Мерил Стрийп, Джона Хил, Кейт Бланшет и други.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    21 6 Отговор
    3 пъти го пускам и спирам. Доста е скучен. Киното продължава да удря нови дъна.

    Коментиран от #3, #8

  • 2 ха ха

    17 3 Отговор
    Тъпо. Пак климактерична пропаганда...
  • 3 ха ха

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    Ами, Холоуд се превърна в рупор на глобализма и либерастията... точно заради парите в Китай и развиващия се свят. Дреме им за западните ценности. Растежът е другаде... Същото е и със спорта. Не ще коленичат на американския химн, ами и знамето ще палят за да се харесат на арабския пазар, примерно... Глобализъм в действие и майка си ще продаде за пари...
  • 4 сащ-исани

    9 4 Отговор
    Елементарна нетфликс кинопропаганда в стил холивуд.

    Боза от " климатично загрижени" и политкоректни ектъри.
  • 5 лумпо

    10 3 Отговор
    Всички мисирки задружно почнаха да ни го тикат пред очите този филм, става нещо като боцките. Предполагам, че е същата шитня. Евтина краварска пропаганда с известни хамерикански шутове.

    Коментиран от #7

  • 6 РЕАЛИСТ

    12 7 Отговор
    Като чета коментарите, ми става ясно, че дори не сте схванали идеята на филма. За какви климатични проблеми сте се захванали? Абе за комета удряща земята иде реч. Филмът е сатира на съвременния ни живот , с тъпи реалита, с интерес повече към живота на звездите, отколкото към науката, с политици загрижени за рейтинга си, с капиталисти мислещи за печалба.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ами

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    кое ще ти е интересно, Батман?
    Филмът не е лош, не е комедия, ако това си очаквал, сатира е. Не казвам, че е шедьовър, но не е лош. Чак пък толкова, че да не се гледа.
  • 9 Ушев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Като":

    ти ли си бе
  • 10 антикомуне

    4 3 Отговор
    Поредната американска простотия. Лошото е ,че ние в Европа ги копираме,дано се лъжа.
  • 11 антикомуне

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    Това се разбира,но защо ни го набиват в главите ? Това се вижда всеки ден по цял свят. Ако искат да постигнат нещо реално,трябва друг подход ,а не повтаряне и потретване на всекидневието от живота. Радвам се,че живеем в Европа и тук нещата са малко по-различни и човешки.

    Коментиран от #18

  • 12 Българин

    7 1 Отговор
    Коментарите под филма показват колко много хора в България са компетентни и дават мнение без да са го гледали. Филмът е много добър и е САТИРА. И бих казал за съжаление абсолютно истински и реално събитията от филма ги гледам всеки ден пред себе си. Та и американците са компетентни по всички въпроси като ги питат нищо, че и понятие си нямат за какво говорят в повечето случаи. Та всички вие, които коментирате без да сте го гледали според мен вече сте ги стигнали американците. Весели посрещане на новата година и бъдете здрави и по-разумни и мислещи!
  • 13 Друг

    3 0 Отговор
    Факти ударихте тъпометъра! Изобщо гледахте ли го или само по слухове? Миленче скъсай си дипломата ако имаш такава! Климатична сатира? Откриват планета която ще унищожи земята? И тук спрях да чета, че ми стана чак неудобно. Как не ви е неудобно?
  • 14 Друг

    2 0 Отговор
    С 6 и 12 ставаме трима от 13 коментиранщи който са схванали за какво става дума в този филм!

    Коментиран от #19

  • 15 Мале много тъп филм

    0 4 Отговор
    Изключително тъп филм, въреки актьорския състав. Просто от години бех гледал такава комедия. Не си губете времето!
  • 16 Манци белия

    1 1 Отговор
    Къв нетфликс в бг.има замунда.нетфл.е за джендари
  • 17 ComfortablyNumb

    2 1 Отговор
    Голям филм! Вогоните са превзели всички управленски постове на планетата, няма спасение!
  • 18 ComfortablyNumb

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "антикомуне":

    "Набиват" ама главата твърда не влиза нали!?
  • 19 ComfortablyNumb

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Друг":

    Брой и мен. Нивото е уникално ниско, дори на четящите отдел култура тук ... просто не е за вярване наш Ганчо!