Last news in Fakti

3 Януари, 2022 11:34 1 797 12

Деси Добрева готви нов албум

  • деси добрева-
  • певица-
  • албум-
  • нов албум

Талантливата Деси ще издаде нов албум през новата 2022 година

През новата 2022 година певицата Деси Добрева ще зарадва почитателите си с нов албум. Това обяви самата тя в ефира на Нова телевизия. Гласовитата Деси споделя как пандемията усложнява процеса по създаване на музика.

„С някои от музикантите трябваше да работим дистанционно и да записваме по този начин. Различно е. Енергията и идеите се случват по различен начин, когато сме заедно на едно място”, обясни тя, цитирана от novini.bg.

Наскоро певицата издаде и нов вариант и видеоклип към песента „Двама” на Мария Нейкова.

„Песента е емблематична за България. Преди няколко години си позволих да я изпълня и оттам се появи идеята. Сега реших да направя и видеоклип към нея. Песента не е забравена, но така ѝ се дава нов живот. Създадохме клипа с много уважение към оригиналните създатели на песента”, споделя Добрева.

Певицата подчерта, че през последните години, с навлизането на модерните технологии в ежедневието ни, намирането на половинка става все по-трудно. „Общуваме все по-трудно. Почти невъзможно обаче би било вече да се живее по стария начин”, казва още тя.

Деси Добрева смята, че и следващите години ще бъдат също толкова странни, както предходните две. Тя обаче е оптимист, че животът рано или късно ще се нормализира.

„Приемам това като възможност да се случи нещо различно, да погледнем повече навътре в себе си и да преосмислим много неща. Пожелавам си само творческо вдъхновение и успехи”, допълни певицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    66 4 Отговор
    Само на мен ли тази ми прилича на компютърно-анимиран герой?
    Толкова изкуствена физономия не съм виждал.
  • 2 Е и

    67 0 Отговор
    последното, което ме вълнува са плановете и!
    Отвращава ме кръчмарското изпълнение на Добрева на "Подмосковские вечерта", една народна певица посочваше грешките, с които поднася песента и.
    Относно версията на песента на Мария Нейкова, нищо общо между текст, музика и сценично латино припляскване. За младите, който не са слушали песента - запознайте се с изпълнението на композиторката и певица М.Нейкова.
  • 3 КОКО

    11 0 Отговор
    Факти! Повече грамотност няма да ви навреди!
    ПОДГОТВЯ, а не Готви!
    Как го готви?
    С какви подправки?
    На супа, на яхния или по друг начин?
    Половината ви заглавия са, като на третокласник максимум!
  • 4 мизуканта

    41 0 Отговор
    деси, не разваляй хубавата песен, не е твоята песен точно тази
  • 5 БАРС

    59 0 Отговор
    Резвалила е тая невероятна песен невероятното изпалнение на Мария Нейкова с тия глупави испанско мексикански ритми.
  • 6 musicmaker

    56 0 Отговор
    хората не искат нито да я гледат нито да я слушат а тя албум готви
  • 7 на село

    1 0 Отговор
    Рошаво сготвена история.
  • 8 ревизор

    0 0 Отговор
    Може и малко повече кОлтура.
  • 9 Верро

    53 0 Отговор
    Тази, която отиде да става мега звезда в Холивуд, само да установи, че там има километрични опашки от много по-красиви и много по-талантливи от нея. И се върна на село да прави...кавъри!
  • 10 христо

    14 0 Отговор
    нищо не става от нея мисли се за кокошка-носачка но снася запартъци в куку бенд я взеха за да забавлява музикантите просто не може да пее, добра е е май на кожения микрофон и като стане дума за кожения микрофон винаги казва ти за каква ме вземаш аз не съм такава и не правя такива работи
  • 11 морски

    9 0 Отговор
    деса поетесата деса тутурутката се прави на певачка
  • 12 морски

    3 0 Отговор
    и тази тутутрутка ли е певица