Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 13:48 1 543 3

Пуснаха трейлъра към филма "Елвис" (ВИДЕО)

  • елвис-
  • филм-
  • трейлър

Филмът разказва за живота и музиката на Елвис Пресли, като в ролята на музиканта се превъплъщава актьорът Остин Бътлър

Пуснаха трейлъра към филма "Елвис" (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Излезе първият трейлър на филма "Елвис" от номинирания за "Оскар" режисьор Баз Лурман ("Мулен Руж", "Великият Гетсби"), съобщават от "Александра филмс", цитирана от БТА.

Филмът разказва за живота и музиката на Елвис Пресли, като в ролята на музиканта се превъплъщава актьорът Остин Бътлър. Той има повече от 30 роли и е играл в известни детски филми като "Хана Монтана" и "Магьосниците от Уейвърли плейс". За ролята е бил прослушван и Майлс Телър от "Камшичен удар". Образът на неговия мениджър ще бъде изигран от носителя на "Оскар" Том Ханкс. Той и жена му Рита се разболяха от Covid-19 по време на снимките на филма в Австралия и процеса беше отложен за малко. Режисьорът ма филма казва, че е избрал именно Бътлър да се превъплъти в ролята на великия музикант, защото той олицетворявал духа на една от най-запомнящите се музикални фигури в света.

Във филма ще видим историята на музиканта от още от първите му стъпки в музиката, трудните в живота му, както и връзката му с Пресила Пресли.

Премиерната дата на "Елвис" за България е 24 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Краля
  • 3 Rock

    4 0 Отговор
    ,,Unchained Melody,,- песента е от 1955 год. !965- Righteous Brothers,Рой Орбисън и още други правят версии. на песентал Най- хубавата е тази на Краля нарокендрола. Тя е и последната, която той изпява на сцената. Във филма,,The Man In TheMoon,,- главната героиня е влюбена в музиката на Елвис . А кой може да не бъде...Очаквам да видя този филм.