24 Февруари, 2022 12:48 990 1

SEVI издават сингъл с продуцента на Five Finger Death Punch и Ozzy Osbourne

  • sevi-
  • сингъл-
  • продуцента-
  • five finger death punch-
  • osbourne

Премиерата на “Hate You” ще бъде на 19 март

Тази пролет група SEVI представят най-новия си сингъл „Hate You”. По парчето групата работи със световно известния канадски продуцент, звукорежисьор и автор на песни Кane Churko, който стои зад множество проекти на рок гиганти, сред които Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne, Papa Roach, Halestorm и др. SEVI са първата българска банда, която работи с Kane Churko, а той e поредното голямо име в света на рока, което ще застане зад колаборация с групата след успешните проекти с Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell), Thomas Vikström (Therion), Jen Majura (Evanescence), Luca Princiotta (Doro Pesch). Премиерата на сингъла и видеото към него ще бъде подкрепена с голям концерт в Sofia Live Club на 19-ти март.

„За мен беше огромно удоволствие да работя със SEVI по сингъла „Hate You”. Надявам се всички фенове на групата да харесат проекта ни“, сподели Kane Churko. За историята на общата работа, вълнението и резултатът, вокалистката на групата Светлана Близнакова – SEVI допълни: „Беше истинска чест да работим с продуцент като Kane. Неговият професионален подход отведе "Hate You" на по-високо ниво и дефинира онези малки детайли, които завършиха песента по начина, по който искахме да я чуем. Нямаме търпение да споделим резултата с феновете.“

„Hate You”дава ново различно звучене на групата, но без да губи техния индивидуален стил, който събира фенове по цял свят. Видеото представя своеобразна история за тънката граница между любовта и омразата. "Hate You" обещава адреналин и високи скорости, намигвайки, че никога не знаем с кого се състезаваме. Зад клипа стои опитният екип на DarkWhite-Vision, режисьор е Никола Копаров, а в главната роля влиза Николай Петков, вокалист и китарист на група HAMMERHEAD. Песента и клипът към нея ще са достъпни в официалния YouTube канал на SEVI след 21:00ч. българско време на премиерната дата.

На 19-ти март феновете на SEVI ще имат възможността да чуят „Hate You” и да видят специалното видео към песента на голям концерт в Sofia Live Club. На събитието групата ще отпразнува и своя 12-ти рожден ден по най-подходящия начин, а билетите вече са в продажба. Специални гости на събитието ще бъдат добре познатите на българската рок сцена HAMMERHEAD, а веднага след тяхното изпълнение с ударен сет ще излязат SEVI, за да представят дългоочаквания нов сингъл.

По повод 12-годишнината на групата, SEVI са решили да изберат една млада българска рок група, на която да подарят запис на авторска песен в своето студио. В дните до 11-ти март всички прохождащи рок банди, които нямат издаден албум, но имат поне една реализирана авторска песен ще могат да изпращат своите заявки. След първоначална селекция на музикантите от SEVI, феновете ще изберат победителите с гласуване във Facebook страницата на групата, които ще бъдат обявени на 19-ти март от сцената на Sofia Live Club. Подробните условия за участие вече могат да бъдат намерени на официалната Facebook страница на SEVI.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всъщност

    0 1 Отговор
    Драга , авторке ! Писането почти изцяло на чужд език не противоречи ли на правилата на Факти ?