Last news in Fakti

15 Март, 2022 13:54 2 045 7

Доли Партън отказа една от най-престижните номинации

  • доли партън-
  • номинация-
  • залата на славата-
  • рокендрола-
  • кънтри

Кънтри звездата не смята, че заслужава такава голяма чест

Доли Партън отказа една от най-престижните номинации - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Доли Партън оттегли номинацията си за въвеждане в Залата на славата на рокендрола, съобщи електронното издание на "Билборд".

"Макар да съм изключително поласкана и благодарна да съм номинирана за Залата на славата на рокендрола, не мисля, че съм заслужила това право", написа Партън в социалните мрежи в понеделник. "Наистина не бих искала гласовете да се разпръскват заради мен, затова трябва с уважение да се оттегля", написа легендата на кънтри музиката, цитирана от life.dir.bg.

Партън бе номинирана за първи път за Залата на славата на рокендрола в началото на февруари редом до артисти като Бек, Дево, Кейт Буш, Еминем, Лайънъл Ричи, "Дюран Дюран", "Рейдж Агейнст дъ машин", Пат Бенатар, Дион Уоруик, Карли Саймън, "Джудас Прийст".

"Надявам се от Залата на славата на рокендрола да проявят разбиране и да имат желание да ме номинират отново, ако заслужавам. Това ме вдъхнови обаче да създам рокендрол албум в някакъв момент в бъдеще, нещо, което винаги съм искала да направя!", написа още певицата.

Тя отбелязва, че съпругът ѝ Карл Дийн е фен на рокендрола и че винаги я е насърчавал да запише рок албум.

И други кънтри артисти са били въвеждани в Залата на славата на рокендрола през годините, сред тях Чет Аткинс, Джони Кеш, Джими Роджърс и други.

Партън не за първи път се отказва от награди и почести. Миналата година тя помоли законодателите в щата Тенеси да не разглеждат решение, с което щеше да се създаде възможност да се издигне статуя на легендарната певица и авторка на песни на територията на щатското законодателно събрание.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    4 0 Отговор
    Просто Доли Партън не е имала време да направи реклама на организаторите с присъствието си .
  • 2 Теле

    3 10 Отговор
    Няма къде да я сложи, вимето и пречи на кравата
  • 3 Rock

    8 0 Отговор
    Много от въведените и номинираните нямат нищо общо с рокендрола.Името на залата вече не отговаря на съдържанието и смисъла.Ще гласувам за Judas Priest.Браво на Доли. I Will Always Love you е нейна песен, ноУитни я направи популярна.
  • 4 SCH💿Nino Brown

    2 3 Отговор
    Доли Партън отказа една от най-престижните номинации 😉🤟 защото е сигурна че няма да спечели не ме кефи едни сладникави песни американска народна музика е кънтри ,не е нещо кой знае като стил намира се нещо интересно но не и за тези номинации. Най са ми смешни потни тексаски селяни каубой как играят кънтри ихууууу
  • 5 Rock

    2 1 Отговор
    В тази зала тетка Мадона кисне от години.... Явно е свързано със заплащане за въвеждане... Иначе нито имиджът,нито нейната музика имат общо с рок музиката... Отделно рапърите...Джей Зи колко рок песни е изпял- но е построил половината от залата за концертите при въвеждането. Е ,как няма да го въведат....
  • 6 фен

    1 1 Отговор
    От пет коментара,шест-негативни.нНаистина,ганьо,разбира,от всичко.
  • 7 надарена кака

    2 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!