Last news in Fakti

28 Март, 2022 15:56 1 472 0

Обявиха "победителите" и от анти-Оскарите

  • оскари-
  • награда-
  • златна малинка-
  • кино

В нощта на наградите на Академията, раздадоха и анти-наградите "Златната малинка"

Обявиха "победителите" и от анти-Оскарите - 1
Снимка: Shutterstock

Екранизацията на бродуейския мюзикъл за принцеса Даяна, наречена "Даяна-мюзикълът", спечели най-много награди "Златна малинка", известни и като "анти Оскари", предадоха световните агенции, пише life.dir.bg.

Лентата бе отличена в категорията за най-лош филм, най-лош режисьор на Кристофър Ашли, за най-лош сценарий на Дейвид Брайън и Джо Дипиетро и за най-лоша актриса в главна роля на Жана де Ваал и най-лоша актриса във второстепенна роля за Джуди Кей.

За най-лоша главна мъжка роля бе удостоен Леброн Джеймс за "Космически забивки: Ново поколение".

Джаред Лето получи наградата в категорията за най-лоша второстепенна мъжка роля за "Домът на Гучи".

Анти-наградите "Златна малинка", присъждани за най-лоши "постижения" в сферата на киното за изминалата година, се връчват в навечерието на церемонията по връчване на "Оскарите", която се проведе снощи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА