Last news in Fakti

5 Април, 2022 19:54 2 449 5

Итън Коен заменя брат си с жена си

  • братя коен-
  • итън коен-
  • джоел коен-
  • съпруга-
  • режисьор-
  • кино

Режисьорът подготвя първия си самостоятелен филм с помощта на съпругата си

Итън Коен заменя брат си с жена си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Режисьорът Итън Коен, следва стъпките на брат си Джоел Коен, като планира да заснеме първия си самостоятелен филм, съобщи "Холивуд рипортър". Според изданието съпругата му Триша Кук е съавтор на сценария за филма, за който все още не се знаят много подробности, пише life.dir.bg.

Въпреки че около проекта не се разкриват повече подробности, се предполага, че става въпрос за сценарий, който Итън и Триша са написали още преди години. В свое интервю режисьорът загатва, че ще снима филм за пътешествие, а главните героини в него са две лесбийки. По пътя те се сблъскват с най-различни препятствия.

Първоначално е било планирано Алисън Андерс да режисира филма, а Итън Коен да бъде продуцент. Вероятно впоследствие приоритетите на режисьора са се променили и той ще застане зад камерата.

Джоел и Итън Коен или просто братя Коен са известни с филмите си "Големият Лебовски", "Фарго", "Няма място за старите кучета", "Изгори след прочитане". Освен като режисьори, те се изявяваха като сценаристи и продуценти.

Миналата година беше оповестено, че двамата братя повече няма да снимат филми заедно, както и че Джоел Коен ще продължи работата си в киноиндустрията. Първият му самостоятелен филм "Трагедията на Макбет" (2021) беше с три номинации за тазгодишните награди "Оскар".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    21 3 Отговор
    пореден опит за семейно размножаване на некадърност и семейно прибиране на пари.....

    Коментиран от #3

  • 2 Да, да

    19 2 Отговор
    Джендърска им работа
  • 3 🇺🇦АЗОВ

    4 16 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    Братя Коен са може би най великите в Холивуд.Жалко е,че в кенефа не познават тяхното творчество.Все пак там живеят само чалга зависими наркомани и дегенерати.

    Коментиран от #4

  • 4 🇧🇬ШИПКА

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "🇺🇦АЗОВ":

    Ще минем и без прехваленото от зомби рани краварските тИУета като тебе "творчество" на въпросните😏...
  • 5 Перо

    12 1 Отговор
    Нямат ли тренинг в Украйна за лунен пейзаж с трупове?