13 Април, 2022 16:57 1 317 1

Даниел Радклиф става режисьор

  • даниел радклиф-
  • актьор-
  • хари потър-
  • режисьор

Звездата, която познаваме най-добре в ролята на Хари Потър, ще застане зад камерата

Даниел Радклиф става режисьор - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездата от "Хари Потър" Даниел Радклиф разкри, че прави панове да стане режисьор, съобщава списание "Empire”, цитирано от БГНЕС.

Екранният Хари Потър каза, че вече е започнал да работи по собствен сценарий и се готви да пристъпи към заснемането му през следващите две години. Даниел пояснява, че през следващите 18 месеца графикът му е запълнен. Проектът ще се фокусира върху света на киното.

"Хората винаги казват: "Пишете за това, което познавате". Имах много необичаен живот, който не се поддава на описание, затова не искам да пиша за него. Но намерих изход - ще пиша за нещо, свързано с филмовата индустрия", споделя актьорът.

Все още не се знае нищо за актьорския състав на филма на Радклиф, но звездата побърза да добави, че няма да играе роля в собствения си проект.

"Когато правиш филм, трябва да го гледаш хиляди пъти след монтажа, а никоя част от мен не иска да гледа лицето ми толкова често. Ще го пропусна", разкри актьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    0 0 Отговор
    Най-накрая се усети, че освен за ролята на Хари Потер, не става за друга.