16 Май, 2022 10:10 1 384 0

"Остава" с нов албум и концерт в НДК за 30-годишнината на групата

  • остава-
  • нов албум-
  • концерт-
  • годишнина

Музикантът сподели, че новият албум на групата "Кислород" излиза в петък в клуб в София

"Остава" с нов албум и концерт в НДК за 30-годишнината на групата - 1
Снимкa: БГНЕС

"На 15 вече знаех, че ще стана професионален музикант. Бях посредствен студент, професорите ме молеха да не ставам инженер, музиката ме интересуваше", това каза в ефира на „На Фокус” Свилен Ноев от група "Остава".

Според него синът му Свилен пее много добре, но все още не е завладян от музиката. Затова пък реди кубчето на Рубик за секунди.

Музикантът сподели, че новият албум на "Остава" "Кислород" излиза в петък в клуб в София, а на 7 октомври ще се състои концертът им в НДК 30 години от създаването на групата.

Свилен сподели, че много обича хората да му казват какво мислят за направената музика, а съпругата му Невена не му пести критики, макар това да се случва рядко.

Тя помага на групата и с режисирането на клиповете, а едно от най-любимите им неща е да ходят заедно на концерти.

Двете най-важни неща за Свилен са музиката и семейството и доволен, че и двете неща му се развиват много добре.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА