14 Юни, 2022 09:37 2 056 0

Роби Уилямс с турне за 25-годишнината от началото на соловата си кариера

  • роби уилямс-
  • турне

Като соло изпълнител той е записал 13 албума номер едно във Великобритания

Роби Уилямс с турне за 25-годишнината от началото на соловата си кариера - 1
Снимкa: Shutterstock

Роби Уилямс ще има турне в Обединеното кралство и Ирландия тази есен, за да отбележи 25 години от началото на соловата си кариера, съобщава SkyNews, цитиран от vesti.bg.

48-годишният Уилямс започва кариерата си като част от бандата Take That, но напуска групата през лятото на 1995 г., за да стане соло изпълнител.

Като соло изпълнител той е записал 13 албума номер едно във Великобритания.

Неговото турне с осем спирки през октомври ще включва изпълнения в Лондон, Бирмингам, Манчестър, Глазгоу и Дъблин.

Турнето започва месец след издаването на албума му "XXV" на 9 септември.

"XXV" включва нови песни и презаписани версии на най-големите му хитове като "Let Me Entertain You", "Rock DJ" и "Millennium".

Новият албум включва и най-новата версия на неговата балада "Angels" от 1997 г., която той изпълни по време на полувремето на Soccer Aid в Лондон в неделя.

Говорейки за новия албум, Уилямс каза: "Всяко парче има специално място в сърцето ми, така че беше истинска тръпка да ги запиша отново с Metropole Orkest."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА