Last news in Fakti

14 Юни, 2022 08:18 1 439 0

Лейди Гага ще бъде Харли Куин в „Жокера 2“ с Хоакин Финикс

  • лейди гага-
  • жокера-
  • тод филипс-
  • хоакин финикс

Тя е стартирала преговори с режисьора - Тод Филипс

Лейди Гага ще бъде Харли Куин в „Жокера 2“ с Хоакин Финикс - 1
Снимка: БГНЕС

Времето до началото на снимките за „Жокера 2“ наближава, след като сценарият за филма е готов и очевидно е дадено началото на процеса по кастинга на актьорите. The Hollywood Reporter обяви днес, че Лейди Гага е започнала разговори за ролята на Харли Куин.

Носителката на Оскар за „Оригинална музика“ се очертава да има ключова роля в новия проект на Тод Филипс, тъй като информацията засега е, че продължението на филма от 2019 г. ще бъде мюзикъл.

Сценарият засега се пази в тайна, но светското издание смята, че ще видим срещата на Харли Куин с Артър Флек в психиатричната клиника „Аркам“. Работното заглавие на филма издава именно подобен сюжет. Филипс и партньора му по сценарий - Скот Силвър, го наричат „Joker: Folie a deux“, което в превод би изглеждало така - „Жокера: Споделена лудост“. Изразът „folie a deux“ е медицински термин, който се използва за психически разстройства, които се споделят от членовете на малка група от обществото. Това може да е приятелски кръг, семейство или други хора в близки отношения.

Героите по комиксите на DC, които вдъхновяват „Жокера“, са именно в такава връзка, независимо от адаптациите, които различните продукции правят.

Друг любопитен факт е, че от Warner Bros. все още не са си подсигурили завръщането на Хоакин Финикс за ролята на Артър Флек, макар разговорите им да са напреднали. Припомняме, че той спечели Оскар за „Главна мъжка роля“ през 2020 г. именно за работата си в „Жокера“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА