Last news in Fakti

27 Юли, 2022 12:58 1 524 5

Скалата влиза в ролята на злодея "Черния Адам" (ВИДЕО)

  • черния адам-
  • скалата-
  • дуейн джонсън-
  • роля-
  • dc-
  • dc comics-
  • злодей-
  • супергерои

Макар да играе злодей, Дуейн Джонсън е очаквал с нетърпение новото превъплъщение

Скалата влиза в ролята на злодея "Черния Адам" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В Сан Диего се състоя ежегодното изложение Comic Con, което като много други мащабни събития трябваше да бъде сложено на пауза заради коронавируса. Тази година обаче то се завърна с пълна сила и по време на конвенцията беше показан втория трейлър на комиксовото приключение „Черния Адам“. В ролята се превъплъщава Дуейн Джонсън-Скалата, който ще изиграе нетипична за него роля на суперзлодей със силите на египетски бог, пише NOVA.

Актьорът определено събра погледите на всички, появявайки се изцяло преобразен като зловещия герой.

„Исках да изненадам хората и направих всичко възможно да бъда с нова визия. Казах на екипа: "Пригответе ми костюма, защото смятам да го облека". Събличането му отнема минимум 25 минути. Но за мен бяха важни реакциите на хората. Публиката полудя и това беше най-хубавата част от деня“, сподели Джонсън.

Въпреки че е зъл, Черният Адам е герой, в който Скалата мечтаел да се превъплъти през целия си живот.

„Той много напомня на Супермен. Притежава неговите сили, но при Супермен най-голямата слабост е магията, докато при „Черният Адам“ е точно обратното – тя е най-голямата му мощ. Когато прочетете комикса, ще се убедите, че той е наистина много специален герой. Цял живот съм мечтал да вляза в такъв образ“, разкри той.

Но може ли да победи Супермен в битка? „Ще трябва да ги изправим един срещу друг и ще видим“, казва Скалата.

Трудностите в живота винаги са мотивирали актьора да продължава напред. Именно това го вдъхновява за персонажа на „Черния Адам“

„Той трябваше да преодолее толкова много препятствия, неговата смелост, внушителност и непоколебимост, която е необходима, за да се справиш с някои от най-големите предизвикателства в живота винаги са ми били много интересни. Мисля, че ми е вродено в ДНК-то тъкмо това – да преодолявам трудностите", посочи актьорът.

„Черният Адам“ излиза по родните киноекрани на 21 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредната

    6 1 Отговор
    Холивудска боза.
  • 2 липсват ми

    8 0 Отговор
    старите гангстерски филми ,пълни с куршуми,мотори,закоравели престъпници,готини татуирани мацки,секс и преследване до дупка,това сега са бози за хлапетии.
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Поредния боклук за безмозъчни с участието на безмозъчен мускулест кечист.
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 0 Отговор
    Филм за кравари от Кравария.
  • 5 Гост

    3 0 Отговор
    Не чета статии, заключени за коментари. Те ми отнемат правото на мнение и свободно изказване.