Last news in Fakti

11 Юли, 2013 16:23 1 799 1

До Милано и назад…

  • алма матер тв-
  • телевизия-
  • студентска
До Милано и назад… - 1
Поля Николова

Екип на Алма Матер ТВ засне филм в три части, в който разказва за света на днешните студенти. В първата ви срещаме с млада българка, която е студент по журналистика 4 курс. Поля Николова разказва за трудностите на младите хора у нас, за перспективите пред всички от тук нататък и за разликите между живота в различните страни.

Тя самата има възможност да пътува и в момента си пожелава да е известно време навън, не защото не обича България, а защото смята, че пътуването само по себе си, обогатява хората ужасно много.

Според нея нищо не може да се сравнява със срещите и запознанствата с различни националности. Младото момиче е донякъде разочаровано от своето образование, тъй като в началото е имала по-големи очаквания. Но те така и не се оправдават. Тя смята, че във всичко трябва да има смисъл, а такъв не намира в последните години от студентството си.

Въпреки това тя си намира работа, която е свързана с журналистиката и успява да намери това, което наистина иска да прави – да работи в списание. Във филма Поли разказва и за бъдещите си планове – как би било хубаво един ден да има свое собствено, въпреки че не е сигурна дали ще просъществува на нашия медиен пазар.

Гледайте, за да разберете още за нашата героиня в този документален филм сниман в София и Милано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Берлускони

    0 0 Отговор
    Браво, бегай от беге и в Италия можеш да си българин.