Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 11:45 2 079 2

Сатиричният театър в София пострада от шофьор на камион (СНИМКА)

  • сатиричен театър алеко константинов-
  • пострада-
  • камион-
  • калин сърменов

Счупени са две от големите букви на надписа над централния вход

Сатиричният театър в София пострада от шофьор на камион (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Две от буквите на надписа над централния вход бяха потрошени. Сатиричният театър "Алеко Константинов" в София стана жертва на вандалски акт. За това съобщи директорът на театъра Калин Сърменов.

"Счупиха буквите на козирката на Сатирата! Вече години наред се борим да докажем, че може да се мисли и работи у нас по друг начин, и все някой ще ни напомни, че сме племе което руши, мрази не обича и не пази и не зачита….ама нищо! После защо ни е гаден животът! Не той, ние сме гадни. Сами сме си виновни за всичко!", написа Сърменов в профила си във Фейсбук.

По-късно пред NOVA той обясни, че извършителят е установен. Това бил шофьор на камион, който първоначално отричал, а след това заявил, че съжалява за случилото се.

"Имахме репетиция и една колежка дойде доста развълнувана. Спряла е пред средството, с което е извършено това - камион. Адвокати, застрахователи - всички се задействаха вчера. Надявам се с общи усилия да постигнем резултат", коментира Сърменов. Той допълни, че подобно посегателство се случва за трети път. Сега възстановяването на щетите ще струва около 10 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рекламист

    3 0 Отговор
    Винаги съм казвал на клиентите, че е по-добре рекламните съоръжения да са на височина, до която достъпът на хора да е максимално затруднен. За съжаление все пак се намират начини това да бъде нарушено.
  • 2 Бесен😡😷😡

    3 0 Отговор
    Демек по 5 бона на буква, ми те не златни, а направо платинени....