Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 12:56 846 2

За Адел има само един мюзикъл, който би я привлякъл на Бродуей

  • адел-
  • мюзикъл-
  • бродуей-
  • награди

В колекцията от награди и отличия на Адел липсва само награда "Тони"

За Адел има само един мюзикъл, който би я привлякъл на Бродуей - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Според Broadway World 34-годишната носителка на "Грами" е присъствала на събитие за фенове, когато е била попитана дали би се опитала да получи статуетка EGOT, играейки на Бродуей, за да може да спечели "Тони". (EGOT е съкращението, което се дава на човек, спечелил "Еми", "Грами", "Оскар" и "Тони"), пояснява dir.bg.

"Не мога да излъжа, не съм огромен фен на Бродуей", каза Адел. "Знам, знам. Говоря обаче за мюзикъли, защото съм гледала няколко пиеси, но не мисля, че съм видяла достатъчно".

Въпреки това тя каза, че би обмислила да изиграе ролята на Роуз в постановка на "Циганката", която е гледала в Лондон.

"Хареса ми ролята на майката в нея. Тя има една песен, в която казва: "Исках да направя всичко това."

"Gypsy" е свободно базиран на мемоарите на бурлеска изпълнителката Gypsy Rose Lee от 1957 г., като акцентът е върху майка ѝ Роуз като най-добрата майка в шоубизнеса.

Адел вече е горд носител на 15 награди "Грами" и "Оскар" за тематичната песен на Джеймс Бонд "Skyfall". Миналия месец тя получи награда "Еми" за най-добър концерт "One Night Only" по CBS. Така че "Тони" е единственото липсващо парче в нейния EGOT.

Друга пречка по пътя ѝ към Бродуей е твърде натовареният ѝ график. Тя казва, че легенда Бет Мидлър, която играе Роуз в телевизионния филм "Циганката" от 1993 г., ѝ е казала, че няма да може да се справи с всичките си ангажименти.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андроникий

    1 0 Отговор
    Мюзикъла са казва "Квичащата свинкя".
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.