11 Ноември, 2022 11:08 810 1

Представят балетния спектакъл "Козият рог" в Русе

  • балет-
  • козият рог-
  • русе-
  • опера

Публиката ще се наслади на един различен спектакъл на 14 ноември

Балетният спектакъл "Козият рог" на композитора Красимир Кюркчийски и на хореографа и постановчик проф. Петър Луканов, ще бъде представен на 14 ноември в Доходното здание в Русе, съобщиха от Русенската опера.

Оттам припомнят, че премиерата на спектакъла бе на 23 октомври тази година и постигна голям успех. Посланието е, че насилието ражда насилие, което се връща като бумеранг към този, който го е приложил.

Публиката ще види бразилеца Тияго Виктор в ролята на Лазар. Масаки Такада ще се превъплъти в образа на Караиван, Цветелина Катрин Иванова ще бъде Елина, а Мария ще бъде представена от Станислава Караджова-Пенчева.

Според ръководителя на балета Весела Василева публиката ще се наслади на един различен спектакъл.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карадайъ

    0 0 Отговор
    Не ми хареса.