Last news in Fakti

6 Декември, 2022 10:32 5 060 7

Харисън Форд е подмладен за последния си филм за "Индиана Джоунс" (ВИДЕО)

  • харисън форд-
  • индиана джоунс-
  • приключенец-
  • екшън-
  • мадс микелсен

80-годишният актьор по-рано съобщи, че за последно влиза в ролята на професора-авантюрист

Харисън Форд е подмладен за последния си филм за "Индиана Джоунс" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Харисън Форд се завръща на големия екран с ролята на знаменития Индиана Джоунс. В образа на легендарния професор по археология той влиза за пети и последен път. Въпреки своите 80 години холивудският ас отново слага емблематична шапка и се впуска в поредното грандиозно и спиращо дъха приключение, което ще хвърли зрителите в надпревара с времето.

В лентата Форд ще си партнира с неподражаемия Джон Рис Дейвис, когото отново ще видим като емблематичния за поредицата Салах, с Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди - Хелена, и с Мадс Микелсън като основния злодей Волер, пишат от "Форум Филм България".

От първия трейлър, който излезе преди броени дни, на 1 декември, се долавя духът и атмосферата, характерни за обичаната поредица. В него виждаме Джоунс като млад. Всъщност в част от лентата той наистина е отново млад. Това се дължи на използването на напреднала технология за подмладяване. Сюжетът ни показва прочутия приключенец в ретроспекция, и на кадрите актьорът действително изглежда зашеметяващо.

Действието се развива през 1969 г., когато космическата надпревара между САЩ и Съветския съюз достига своя апогей. Известният археолог е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната, и който е твърдо решен да прекрои света, както той желае. Индиана Джоунс обаче се впуска в шеметна надпревара с времето, за да му попречи да постигне това.

В ролите влизат още Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и др. Режисьор на филма е двукратно номинираният за "Оскар“ Джеймс Манголд, а изпълнителен продуцент е небезизвестният Стивън Спилбърг. По думите на Манголд филмът ще бъде жадуваното от феновете завръщане към духа на оригиналната трилогия на Джордж Лукас и Стивън Спилбърг. Харисън Форд описва историята като "изпълнена с много приключения, смях и истински емоции". Признава обаче, че снимките са били трудни и дълги, но и че е изключително щастлив от резултата. "Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" ще излезе по кината на 30 юни 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бацо Гацов

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо Гацов":

    Па ти видел ли си са напоследък?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 чичо стамат шумков

    10 1 Отговор
    Който си го можеше пак го можеВеликолепен артист
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 цербер

    7 1 Отговор
    Страхотен артист е Харисън Форд! Желая му още дълги години успехи! Успех,Инди! За мен най-хубавия филм от поредицата е за кивота.
  • 7 Ганю

    5 1 Отговор
    Великолепен артист Великия др.Джоунс