Last news in Fakti

6 Април, 2023 10:13 550 0

"България и светът. Вчера и днес" - излезе книгата на Антон Гицов

Авторът обръща особено внимание на процесите в страната след 1989 г.

Издателство „Изток- Запад“ публикува книгата на Антон Гицов „ България и Светът“ с подзаглавие „Вчера и Днес“. Книгата разглежда събития от миналото и настоящето в страната ни и важни събития в светът, дали и даващи отражение и влияние върху съдбините на България. Авторът обръща особено внимание на процесите в страната след 1989 г. и изразява своята тревога от неспособността на българската политическа класа да изведе страната от задълбочаващата се политическа, икономическа и социална криза.

Антон Гицов е бивш дипломат с кариера като служител на ООН в Ню Йорк и Куултурен аташе при посолството ни във Вашингтон. Той е редовен автор на Факти..бг и е носител на наградата „Златното перо“ на СБЖ за 2020 г. в областта за принос за печата.

Представянето на книгата ще се състои на 6 април от 18.30 ч.в Клуба на Журналиста на ул. Граф. Игнатиев 4, на първия етаж. Книгата ще се продава в книжарниците на Хеликон и Сиела и може да бъда закупена и директно от издателството.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА