Last news in Fakti

30 Септември, 2023 15:32 1 024 8

Втори албум за тази година издаде Ед Шийран

  • ед шийран-
  • нов албум

Албумът се появява само няколко месеца след предишния му проект "-" (Subtract)

Втори албум за тази година издаде Ед Шийран - 1
Снимкa: БГНЕС

Британският певец и автор на песни Ед Шийран настройва феновете си на вълната на променящите се листа и по-хладния въздух с новия си албум "Autumn Variations" ("Есенни вариации"), който вече е на музикалния пазар, съобщават Associated Press, цитирана от vesti.bg.

Шийран издава албума чрез собствената си компания "Джинджърбред Мен Рекърдс" (Gingerbread Man Records).

Албумът се появява само няколко месеца след предишния му проект "-" (Subtract). Със заглавието "Autumn Variations" певецът загърбва поредицата си от издания, кръстени на математически символи, започвайки от дебюта си "+" (Plus) през 2011 г.

Дали с "Autumn Variations" настъпва краят на една ера или Шийран поставя началото на нещо ново?

"Миналата есен установих, че с моите приятели преминаваме през толкова много промени в живота си. След горещината на лятото всичко или се успокояваше, или се подреждаше, или се разпадаше, или идваше на дневен ред, или се взривяваше", каза Ед Шийран, обявявайки албума.

"Когато в началото на миналата година преминах през труден период, писането на песни ми помогна да разбера чувствата си и да се примиря със случващото се, а когато научих за различните ситуации с моите приятели, написах песни, някои от тяхната гледна точка, други от моята, за да уловя как те и аз гледаме на света по това време. Имаше възходи като влюбване и нови приятелства и спадове като разбити сърца, депресия, самота и объркване", допълва певецът.

Шийран разказва, че баща му и брат му са го запознали с композитора Едуард Елгар и неговия албум "Enigma Variations", който включил 14 композиции, вдъхновени от приятел.

"Именно това ме вдъхнови да направя този албум", споделя той.

"Когато записах "-" (Subtract) с Арън Деснър, веднага си допаднахме. Пишехме и записвахме без прекъсване и този албум се роди от това партньорство. Чувствам, че той е уловил усещането за есента толкова чудесно в звуците и се надявам всички да го харесат толкова, колкото и аз", казва още Ед Шийран.

Предишният албум "-" (Subtract) на Шийран, който излезе на музикалния пазар през май тази година, достигна до второто място в престижната музикална класация Билборд 200.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00014

    1 2 Отговор
    Този от фурната ли а го извадили?
  • 2 Анонимен

    2 1 Отговор
    Музиката му навярно е еднообразен бълвоч, щом сам успява да записва по 2 албума в годината. Сериозните музикални групи записват по един албум на 2-5 години. Този Ед фонова музика за асансьори ли прави?

    Коментиран от #6

  • 3 Потресен

    2 0 Отговор
    Защо ? Не ни ли стига войната в Украйна !!!
  • 4 Провинциалист от провинция Тракия

    0 1 Отговор
    Дано вече събере пари за фризьор.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Ето една-Ed Sheeran-,, Perfect,,
  • 7 Плашило

    1 1 Отговор
    Рошльо плешивец.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.