Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 09:50 1 274 1

Анджелина Джоли ще играе Мария Калас в нов филм за оперната певица

  • анджелина джоли-
  • мария калас-
  • нов филм-
  • оперна певица

Във филма ще й партнира турският актьор Халук Билгинер в ролята на Аристотел Онасис

Анджелина Джоли ще играе Мария Калас в нов филм за оперната певица - 1
Снимкa: БГНЕС

Снимките на нов филм с работно заглавие „Мария“ ще започнат този месец в Унгария. Според Budapest Reporter снимките на филма ще започнат в Будапеща през октомври и ще приключат през декември.

Филмът разказва за последните дни на великата певица и Будапеща ще замества Париж, където Мария Калас умира през 1977 г.

Във филма ще участват Анджелина Джоли в ролята на Мария Калас и турският актьор Халук Билгинер в ролята на Аристотел Онасис.

Пабло Ларейн ще режисира филма по сценарий на Стивън Найт. Това ще отбележи последния филм на режисьора от неговата трилогия, в която първите две части бяха „Джаки“ и „Спенсър“.

„Мария“ се продуцира от Хуан де Диос Лараин от Fablua Pictures, Лоренцо Миели от The Apartment Pictures и Йонас Дорнбах от Komlizen Film, пише "24 часа".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нагъ.зи Близови

    1 0 Отговор
    Тая , докога ще лежи на стари лаври... Отврат...