Last news in Fakti

17 Декември, 2013 14:01 979 0

Стоянка Мутафова за стотен път в "Капан за мишки"

  • стоянка мутафова-
  • агата кристи-
  • театър "възраждане"-
  • "капан за мишки"

Юбилейното представление ще се играе на 21 декември в Театър Възраждане

Стоянка Мутафова за стотен път в "Капан за мишки" - 1
Стоянка Мутафова и Мариана Жикич в сцена от спектакъла

Великата Стоянка Мутафова за стотен път ще се превъплъти в прочутата капризна стара дама от класическото криминале на Агата Кристи „Капан за мишки“ в Театър „Възраждане“. Кралицата на комедията е в чудесна форма и е решена отново да демонстрира страхотната си класа в култовата постановка на режисьорката Бина Харалампиева. Юбилейното представление е на 21 декември, петък.

Сред обичайните „заподозрени“ в компанията на Мутафова са актьорите Стефан Мавродиев, Даниел Цочев, Анатоли Лазаров, Роберт Янакиев, Свежен Младенов, Татяна Захова, Мариана Жикич.

Какво всъщност се случва в интригуващия „Капан за мишки“ и кой в крайна сметка се хваща в него? Зимна буря затваря в крайградски пансион група хора, различни и като че ли непознати по между си. Един от тях е убит. Изход навън няма. А убиецът е в пансиона...

В търсенето на злодея зрителят става свидетел на неочаквани обрати и драматични моменти, гарнирани с необходимата доза британски хумор.

Театър „Възраждане“ ви очаква. Вижте една легендарна постановка, която не спира да се играе в целия свят още от премиерата й през далечната 1949 г. А в българската версия публиката е изкушена и от една от броящите се на пръсти действащи актриси, прехвърлили 90-те – голямата Стояна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА