Last news in Fakti

24 Януари, 2014 18:06 3 291 0

Диана Добрева сменя бременната Ингилизова в "Декамерон"

  • диана добрева-
  • анастасия ингилизова-
  • "декамерон"-
  • бременна

Известната режисьорка се връща към актьорството на 30 януари

Диана Добрева сменя бременната Ингилизова в "Декамерон" - 1
Диана Добрева; на другата снимка - Анастасия Ингилизова като Перонела.

След като остави французите без дъх с поредното си турне в страната на Молиер, режисьорката Диана Добрева подготвя зашеметяваща среща с българската публика и като актриса, съобщиха от Театър „Българска армия“. 

На 30 януари (четвъртък) чернокосата красавица ще се качи на военната сцена, въплътена в образа на Перонела от собствения й спектакъл „Декамерон“ по Джовани Бокачо – роля, която донесе на колежката й Анастасия Ингилизова куп награди. Сред най-престижните са статуетката „Икар“ за поддържаща женска роля и „Златен Кукерикон“ за най-добра женска комедийна роля.

Упорито се шушука, че преобразяването на Добрева в Перонела е взривяващо, но какво се крие зад него, ще разберат след по-малко от седмица онези, които посетят спектакъла. Малцина знаят, че Диана Добрева беше и Златната жена под разкошната маска на финала на спектакъла й "Казанова".

Вече се разбра обаче, че титулярката в ролята на Перонела - Ася Ингилизова, излиза в отпуск по майчинство, защото очаква рожба от приятеля си, актьора от Народния театър и „Сфумато“ Христо Петков. Ингилизова има един син – Деян-младши, от колегата си Деян Донков.


 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА