Last news in Fakti

1 Февруари, 2014 13:22 1 076 0

Концерт в памет на Тодор Колев събира звезди в "Строежа"

  • тодор колев-
  • концерт-
  • стефан вълдобрев-
  • камен во-
  • клуб "строежа"

Камен Во и Стефан Вълдобрев са сред участниците в проявата

Концерт в памет на незабравимия актьор Тодор Колев ще се състои тази вечер в столичния клуб "Строежа". Събраните средства ще бъдат вложени в изграждането на паметник на актьора в родния му град Шумен, заяви пред БНР Владислав Григоров от проекта "Да запомним Тодор Колев"

Първоначално идеята ни беше кампанията да бъде изцяло шуменска, но самият Тодор Колев не предполага една такава концентрация, така че кампанията излезе на няколко момента дори извън Шумен и сме благодарни на организаторите на този концерт в София, че също ще ни подкрепят, каза той.

В клуб "Строежа" ще присъстват невероятни актьори и музиканти като Камен Во, Стефан Вълдобрев - ученик на Крикор Азарян и Тодор Колев от най-прочутия им клас в НАТФИЗ, хора от група "Джанго Зе". Те са около 30 артисти, които довечера ще се изявят там и специално им благодаря за подкрепата, довери Владислав Григоров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА