12 Февруари, 2014 13:24 871 0

Пласидо Доминго пристигна в България

  • пласидо доминго-
  • българия-
  • пристигна

От 40 години си мечтаел да дойде в страната ни

Пласидо Доминго пристигна в България - 1
Снимка: Уикипедия

Легендарният изпълнител Пласидо Доминго пристигна в България. Заедно с него е и съпругата му Марта Орналас.

Доминго бе посрещнат от организаторите на концерта му у нас. Пред тях той сподели, че от 40 години си мечтае да дойде в България и сега мечтата му е факт. Той разкри, че още в началото на кариерата си в Израел е имал удоволствието да работи със страхотни музиканти и артисти от български произход, които са му станали близки приятели. Още тогава си е обещал някой ден да посети България.

След пристигането си Пласидо Доминго и съпругата му се отправиха към хотела, за да си починат преди началото на репетициите със Софийска Филхармония. Маестрото се подготвя внимателно за всеки свой концерт, а за българската си публика желае да подготви специална и лична изненада, която изисква допълнителни репетиции.

Концертът му който ще се състои на 14 февруари се очертава да се превърне в едно от най-значимите и успешни музикални събития на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА