Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 15:44 1 482 0

Джордж Клуни приключва с актьорската си кариера

  • джорд клуни-
  • кариера-
  • холивуд

Актьорът смята да се отдаде на кариерата си като режисьор и продуцент

Джордж Клуни приключва с актьорската си кариера - 1
Снимка: БТА

 Джордж Клуни шокира Холивуд, като загатна, че планира да прекрати актьорската си кариера, съобщава idiva.com

52-годишният актьор направи това по време на премиерата във Великобритания на най-новия си филм- "The Monuments Men". Пред репортерите на червения килим той заяви: „Смятам, че публиката ти казва кога е дошъл моментът да се оттеглиш. Мисля, че за мен той вече е доста близо.“
Клуни смята да се отдаде на спокойни старини, напускайки актьорството, за да се съсредоточи  върху кариерата си като режисьор и продуцент.

Джордж Клуни спечели славата си с ролята на доктор Рос в медицинския сериал „Спешно отделение“. В последствие използва инерцията от телевизията, за да пробие в киното където засне хитове като „Трима крале“, „Гравитация“  и трилогията „Бандата на Оушън“. През 2006 г. той бе удостоен с награда „Оскар“ за поддържаща роля, за изпълнението си във филма „Сириана“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА