17 Юли, 2024 04:57 3 197 8

36-годишната Адел: Не чакайте скоро нова музика от мен

  • адел-
  • музика

Певицата планира дълга почивка

Адел не планира скоро да издава нова музика, тъй като се готви да направи голяма почивка, предаде NOVA.

След приключването на престоя си в Лас Вегас през ноември 36-годишната суперзвезда планира да си почине и да прекарва време с партньора си, спортния агент Рич Пол, и сина ѝ Анджело.

От това лято изпълнителката на хита „Hello“ има резиденция в Мюнхен като сподели пред немска телевизия, че няма никакви планове за нова музика.

„Искам голяма почивка след това и мисля, че искам да се занимавам с други творчески неща, само за известно време“, каза тя. Адел не крие, че също така желае да има още едно бебе.

Изпълнителката вече призна, че е далеч от завръщането си в студиото, за да работи по продължението на „30“ от 2021 година. Въпреки това носителката на „Грами“ обеща, че когато се завърне с нов запис, ще направи световно турне.

„Просто не мисля, че ще напиша албум за известно време. Но следващия път, когато го направя, ще дойда там, където живеете“, сподели тя пред посетителите на концерта си „Уикенди с Адел“ в Лас Вегас по-рано тази година.

Певицата удължи престоя си в Лас Вегас, размишлявайки за това как изпълненията и близкото общуване с феновете ѝ са помогнали да възстанови връзката с музиката си.

„Да бъда на сцената през последната година, толкова близо и лично до публиката, отново след всички тези години, беше наистина изключително възстановително преживяване, което никога няма да забравя. Всички забавни, душевни, диви и сърцераздирателни взаимодействия, които имахме, са запазени в съзнанието ми за цял живот. Погледите ви, когато се смеехте и плакахте заедно, пеейки от сърце и събирайки торби с конфети. Всички кукли, гривни за приятелство, цветя, обаждания и знамена. Лудост е колко радостно може да бъде едно шоу, изпълнено с тъжни песни!“, каза Адел.

Тя обясни защо е започнала да изчезва от светлината на прожекторите за дълги периоди от време, преди да издаде нов албум.

„Понякога се чудя дали хората ме смятат за пресметлива, когато изчезвам години наред и съм неуловима, а аз вярвам, че по-малко е повече или нещо подобно. Но истинската причина, поради която имам само 4 албума и не мисля, че много хора знаят това - имам дете - синът ми е на 11 години. Така че, ако направите изчисленията, това означава, че в разгара на „21“, аз забременях. За мнозина това би било и беше смятано за самоубийство в кариерата", подчерта тя.

„Именно там и тогава избрах да отхвърля оскъдността на успеха и идеята, че трябва да си постоянно актуален, за да си успешен. И че може би, просто може би, мога да бъда хит както на сцената, така и извън нея“, добави певицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ю ка ка

    14 2 Отговор
    Адел откакто си хвана африканец, спря да пее. Явно гласните струни и гърлото ѝ са силно увредени(разширени).
  • 2 БАРС

    15 1 Отговор
    ТАЯ КАТО Я ПУСНАТ ПО РАДИОТО ВЕДНАГА ГО ИЗКЛЮЧВАМ
  • 3 Колев

    9 1 Отговор
    Най-после добри новини!
  • 4 Бен Вафлек

    5 2 Отговор
    Невероятен глас има.
  • 5 Расист

    7 2 Отговор
    Арогантна и нагла, безидейна и пошла защитничка на педроси и други третополови изрYди.
    Дори не мога да назова една нейна песен без помощ от Гугъл.
  • 6 Гост

    4 1 Отговор
    Уураааа най после
  • 7 Ранко Ранков

    2 2 Отговор
    Врещи като полудяла коза, не я харесвам. Пък и с тая печка дето си взе още ми падна в очите.
  • 8 Щукар

    1 1 Отговор
    Добре,няма да чакаме нова музика. Ще си чакаме метрото.