24 Юли, 2024 09:49 3 665 6

Веселин Маринов ще представи новия си албум на грандиозен концерт в Созопол

  • веселин маринов-
  • концерт-
  • созопол-
  • нов албум

На 4 август от 21 ч. в Летния театър „Аполония“

Созопол отново е част от лятното турне на обичания певец Веселин Маринов и оркестъра му. Изпълнителят ще се срещне с публиката в морския град на 4 август от 21 ч. в Летния театър „Аполония“.

Любимецът на поколения българи ще представи новия си албум „Лесен за обичане“. Той ще зарадва феновете си в Созопол и с най-популярните и обичани свои хитове през годините.

Новият албум на Веселин Маринов е под № 30 в дискографията на певеца. Повечето песните в албума “Лесен за обичане” са по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и Красимир Гюлмезов. Сред композиторите личат още имената на Стефан Диомов, Хайгашот Агасян, Георги Костов, Росалин Наков и Груди Нейков-Джери. Част от аранжиментите пък са направени от Пламен Велинов. За текстовете на новите си песни Веселин Маринов отново основно се доверява на Мариета Ангелова, но има и песни по стихове на Стефан Диомов, Атанас Капралов и Ангел Симеонов.

Веселин Маринов започна националното си турне за 2024 година на 2 април и включи общо 60 концерта в цялата страна. Освен в Созопол певецът ще има участие и в Бургас на 6 август в Летния театър.

Организаторите обещават незабравим концерт с много настроение.

Билети: Касата на Летния театър, както и в цялата мрежа на kupibileti.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изпотения

    11 4 Отговор
    На мене да го кръсти албума колегата. Иначе евала, кога успя да удари това даровито момче 30 албума? Е, когато си горд син на партията, правиш много албуми.
  • 2 Ха ха ха

    8 4 Отговор
    Боже боже тоя още ли е жив
  • 3 Джо

    2 4 Отговор
    Браво, този е истински народен българин! Да живее Румен Радев и всички народни българи, селяните, комунистите
  • 4 адаша

    2 1 Отговор
    Лято е. Концерт. Пот ще се лее.
  • 5 още

    2 1 Отговор
    „Плесен за обичане“,"Лесен за обличане", "Десен за засичане", "Есен за изсичане", "Тесен за изтичане","Месен за изпичане".
  • 6 Шегаджии

    2 1 Отговор
    Грандиозен концерт в летен театър със 100 места, хахаха.