21 Август, 2024 12:30 965 0

Тоника СВ с изненада в Античния театър

  • пловдив-
  • тоника св -
  • изненада -
  • античния театър-
  • стефан диомов-
  • стефан димитров-
  • тончо русев-
  • недко трошанов-
  • йонко попов-
  • морис аладжем -
  • зорница попова

За 45 години легендарната група е изнесла над 4000 концерта, пускат допълнителни билети за Пловдив

Тоника СВ с изненада в Античния театър - 1
Снимка: PR Team
Тоника СВ с изненада в Античния театър
Снимка: PR Team


Всички хитове от репертоара си като „Приятели“, „Един неразделен клас“, „Люлякови нощи“, “Запази последния танц“ ще изпълнят Тоника СВ на първия си самостоятелен концерт в Античния театър в Пловдив на 8 септември.

Поради големия интерес се пускат още билети на цени от 20 и 25 лева.

Организаторите обещават специална изненада, която Милица, Ралица, Драго и Емил пазят в тайна за почитателите си.
Любимата вокална група на България ще излезе на сцената на Античния театър със своята група, за да зарадва хилядите си почитатели.

„Античният театър е специално място с неповторима атмосфера. Вълнението е огромно, а и времето обещава да е с нас“, каза Милица.

„Помня почти всички наши концерти а те са над 4000, но този ще е специален“, допълва Драго.

Тоника СВ с изненада в Античния театър
Снимка: PR Team


„Стефан Диомов сътвори тази група. Всеки от нас носи собствената си индивидуалност както в живота, така и на сцената. Всеки път целта ни е да направим публиката щастлива от нашата среща. Така ще и в Пловдив!“, споделя Емил.


„ В комисията, която ни събра преди близо 45 години бяха Диомов, Тончо Русев, Митко Щерев, Недко Трошанов…По-късно разбрах, че са били 22 човека от елита на българската забавна музика. Магията продължава да работи!“, категорична е Ралица.

Тоника СВ с изненада в Античния театър
Снимка: PR Team


В концерта на 8 септември ще звучат песни на Стефан Диомов, Стефан Димитров, Тончо Русев, Недко Трошанов, Йонко Попов, Морис Аладжем , Зорница Попова и други известни композитори.

„Благодарим на всички тях, на текстописците, на звукозаписни екипи, които ни подадоха ръка в различни периоди от кариерата. Тоника СВ се доказа във времето, не залезе и се радва на успехите си и днес!“, щастлив е Емил.

Тоника СВ с изненада в Античния театър
Снимка: PR Team


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА