24 Април, 2014 21:39 1 946 1

Министърът на културата бе първият зрител на Силви Вартан

  • силви вартан-
  • министърът на културата-
  • петър стоянович-
  • концерт

Минути преди началото на концерта министър Петър Стоянович поднесе букет на българката

„Хубаво е, че винаги се връщате  у дома, госпожо Вартан” –  с тези думи министърът на културата д-р Петър Стоянович поздрави Силви Вартан по време на репетицията ѝ за концерта в НДК. 

Минути преди началото на концерта министър Петър Стоянович поднесе букет градински лалета на именитата ни сънародничка и пожела да получи автограф в току-що издадената биографична книга „Дума по дума”.  Силви  Вартан не скри вълнението си от срещата с министъра на културата и благодари за вниманието.

„Щастлив съм да Ви приветствам с добре дошла на родна земя и да Ви уверя, че българските Ви почитатели с радост очакват да чуят Вашите красиви песни. Поздравявам Ви за всеотдайността, силата, енергията и любовта, които винаги съпътстват Вашите срещи у дома. Когато пеете химните за истинската любов и носталгия по родния край и близките, Вие носите вдъхновение и обич. Благодаря Ви, че докосвате сърцата на хиляди българи”, заяви Стоянович и пожела успех на концерта ѝ тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    БАЩА АРМЕНЕЦ МАЙКА УНГАРКА КАК СТАНА БЪЛГАРКА
    ОТ КОГА РОДНОТО МЯСТО ТИ ОПРЕДЕЛЯ НАРОДНОСТТА