Last news in Fakti

9 Май, 2014 18:15 1 010 0

Питър Гейбриъл отмени концерт в Киев

  • питър гейбриъл-
  • отмени-
  • концерт-
  • киев-
  • сигурност

Проявата пада от съображения за сигурност

Питър Гейбриъл отмени концерт в Киев - 1
Питър Гейбриъл по време на концерта си в Будапеща на 6 май. Снимка: АП/БТА

Концертът на британския музикант Питър Гейбриъл Back to Front, който трябваше да се състои утре, 10 май, в Двореца на спорта в Киев е отменен поради съображения за сигурност, съобщи сайтът на звездата.

Решението е било взето толкова късно, тъй като до последния момент бившият член на група „Дженезис“ и екипът му се надявали шоуто все пак да се състои. Но „предвид продължаващата нестабилност в Украйна по време на гастрола ще бъде невъзможно да се гарантира безопасността на персонала и техниката“, отбелязва се в съобщението.

Мениджмънтът на музиканта изразява надежда ситуацията да се разреши успешно по мирен път и той все пак да пее в скоро време в Киев.

През февруари по същите причини своя изява в Киев анулира и британската група „Депеш Мод“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА