Last news in Fakti

18 Юни, 2014 12:23 1 589 2

"Дженезис" отново заедно

  • дженезис-
  • рок група-
  • питъл гейбриъл-
  • фил колинс-
  • заедно

Питъл Гейбриъл, Фил Колинс, Тони Банкс, Стив Хакет и Майк Ръдърфорд се събират заедно за документален филм

Легендарната рок група "Дженезис" се събира отново в пълния си състав. Причината за това са снимките на посветен на нея документален филм на Би Би Си.

Лентата, в която ще бъдат включени невиждани преди архивни материали е озаглавена "Дженезис: заедно и разделени".

Оригиналния състав на прогресив рок бандата, който включва Питъл Гейбриъл, Фил Колинс, Тони Банкс, Стив Хакет и Майк Ръдърфорд ще се събере отново заедно за документалния филм на Би Би Си, който ще изследва "емоционални върхове и спадове" на групата.

Новината бе потвърдена и на официалния уебсайт на Габриел със снимка на всички музиканти заедно за първи път от 1998 г. насам.

Според сп. "Ролинг стоун" телевизионният проект ще включва непоказвани и редки кадри с бандата и ще проследи еволюцията й от първите й дни до преходния период, свързан с напускането на Питър Гейбриъл през 1975 г. и поемането на ролята на фронтмен от Фил Колинс.

За последен път петимата членове на бандата свириха заедно през 1982 г., а новината за документалния филм подхрани слухове за ново тяхно турне.

64-годишният Питър Гейбриъл наскоро намекна, че има малък шанс групата "Дженезис" да се сформира отново. Той е на мнение, че е възможно някой ден да стане отново неин фронтмен.

"Никога не казвам никога - заяви бившият вокалист на легендарната група пред сп. "Ролинг стоун". - Този шанс не е голям, но все пак съществува."

Стив Хакет е на мнение, че събирането отново на групата е възможно, но малко вероятно, докато Майк Ръдърфорд е уверен, че членовете на бандата повече никога няма да влязат заедно в звукозаписно студио, за да запишат нова музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    0 0 Отговор
  • 2 Слонобикотръбозъб

    0 0 Отговор
    Израснах с тяхната музика.Големи са.