Last news in Fakti

4 Август, 2014 11:53 2 176 2

Лондон пуска за лесбийки банка със сперма

  • бебе-
  • сперма-
  • лесбийки-
  • банка

Готови ли са британците да плащат за семейства без бащи, пита в. „Дейли мейл“

Едва срещу 300 британски лири всяка лесбийка на Острова ще може да си избере донор на сперма и да си има бебе. Това става с щедрата подкрепа на бюджета, който застава зад инициативата, възмущава се таблоидът „Дейли мейл“.

Донорската банка за сперма предоставя възможността срещу половината от цената в частна клиника – около 300 лири жена да си избере донора на сперма според етническите си предпочитания, височина, тегло, професия, образование, а дори и хоби.

Инициативата, която трябва да заработи през октомври вече среща отпор сред британското общество.

Хетеросексуалните двойки също могат да се възползват от донорската банка, въпреки че тя е насочена предимно към жените, които искат да започнат старт в живота без да имат мъж в живота.

Критици вече обявиха донорската банка за сперма като опасен социален експеримент, който налага в обществото нов модел на семейството без бащи.

Финансирана от правителствен заем за £77 000, банката за сперма ще се управлява от National Gamete Donation Trust (NGDT), който тази година получи допълнително финансиране от £120 000 от бюджета, за да организира кампания за даряване на яйцеклетки и семенна течност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gregor

    0 2 Отговор
    Егати моралното падение. Римската империя затова загива - пълно морално разложение. Защо се чудите ,че ортодоксалния ислямизъм настъпва, въпреки че са ужасяващи престъпници. Тежко и горко на Западната цивилизация!!!

    Коментиран от #2

  • 2 PROFESIONALISTA

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Gregor":

    Абсолютно!!! И си го заслужават с пълна сила. Как може да се допуска такова падение, такава държавна толерантност към изродените разбирания на някакви сексуални нимфоманки, просто не е истина. Как една такава майка ще обясни утре на детето си къде е баща му и как е направено то? Как ще му обясни, че заради нейната изродясала психика, то израства без баща и ще бъде под робството на една мъжемразка??? Дано отиде по дяволите цялата западна общност заедно с всичките си п...разлъци и да залезе тзи умираща псевдоцивилизация, която освен един безпощаден консуматор на земните блага, се оказва, че друго нищо не е.