Last news in Fakti

11 Август, 2014 13:43 23 786 7

В Израел луднаха по войнишка сперма

  • сперма-
  • израел-
  • войници-
  • донор

Жените инстинктивно разбират, че тези мъже притежават необходимите гени, които ще дадат най-доброто за бебето

В Израел луднаха по войнишка сперма - 1
Снимка: АП/БТА

В Израел луднаха по войнишка сперма. Вдъхновени от военната кампания в Газа, жените искат за бащи на своите деца да са войници, сражавали се срещу Хамас, съобщават еврейски сайтове.

Донорската банка за сперма в Светите земи – Медицински център Рамбам обяви, че е нараснало търсенето на сперма. Желаещите жени не са се интересували толкова дали донорът е висок, смугъл и краси, а дали е участвал във военни операции.

От началото на операция „Защитно острие“ срещу Хамас в Газа телевизиите, радиата и вестниците съобщават за хода на военната кампания и за проявите на героизъм от войниците на предната линия.

Жените инстинктивно разбират, че тези мъже притежават необходимите гени, които ще дадат най-доброто за бебето.

Всеки месец около 60 жени се обръщат за помощ от банката за сперма. Само през последния месец половината от тях са настояли да имат повече информация за бойния опит на донора. От банката за сперма успокояват, че вътрешна проверка е показала, че почти всички донори са минали военна служба, а половината от тях имат боен опит. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 павлин павлов

    3 0 Отговор
    Голяма новина
  • 2 bugs_bunny

    1 1 Отговор
    То и след ловния сезон за зайци, оживелите сме особено търсене :)
  • 3 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    3 2 Отговор
    И аз съм бил войник Ако искат да дойдат при мен да им дам материал, само че аз давам само по естествения начин
  • 4 пурко

    5 2 Отговор
    500 долара литъра, на едро правя отстъпка
  • 5 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Да дойдат да пробват нашата!Щом сме оцелели на 500 години робство и 50 години комунизъм значи сме яки! Млякото ни е като каттък, като биволско!
  • 6 wulkan

    3 0 Отговор
    Ей тоя както си се изтегнал така под сянката със сигурност притежава необходимите гени. Тия където по цял хвърчат насам натам да вадят пари - цъ. Да вземем да се изпънем така на премрежена сенчица и аз.
  • 7 Nurhan Mehmed

    1 1 Отговор
    TA TIYA OSVEN DA UBIVAT DESA I NEVINI HORA NEMOGAT