Last news in Fakti

6 Август, 2014 13:34 3 973 3

Оперираха по спешност Ален Делон

  • ален делон-
  • оперираха-
  • хоспитализиран-
  • болки в гърба-
  • неврохирургическа операция

Актьорът е бил хоспитализиран с болки в гърба, точната диагноза се пази в тайна, но сътоянието му се оценява като много сериозно

Иконата на френското кино Ален Делон е бил хоспитализиран в нощта на 4 август със силни болки в гърба и е претърпял спешна неврохирургическа операция, за която медиите узнаха дни по-късно, съобщи Public.fr.

Делон се чувствал толкова зле, че не можел да се движи самостоятелно и извикал Бърза помощ в дома си в Осми район на Париж. Според очевидци, той изглеждал много измъчен и влязъл в линейката, закривайки лицето си.

Прочутият актьор е бил опериран в парижката болница „Ларибоазиер“, където лечението му продължава. Състоянието на Делон се оценява като много сериозно.

Изданието PurePeople припомня, че 78-годишният Ален Делон живее самотно. Появилите се неотдавна слухове за негова връзка с бившата партньорка на президента Франсоа Оланд – журналистката и тв водеща Валери Трирвильор, се оказаха безпочвени. От 1997 г., след раздялата си с манекенката Розали ван Бремен, известният французин се води ерген.

През септември миналата година киноасът беше хоспитализиран с аритмия, но скоро се върна към обичайния си ритъм на живот. Година по-рано той претърпя сърдечна интервенция. Сегашната му диагноза до момента се държи в тайна.

През 2000 г. Делон реши да се оттегли от професията заради влошеното си здраве, но 6 години по-късно се снима в ролята на Гай Юлий Цезар в лентата "Астерикс на Олимпийските игри", през 2008 г. бе режисьор и изпълнител на главната роля в театралния спектакъл „Любовни писма“, а през 2012 г. игра сам себе си в руския филм „Честита Нова година, мамо!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    Ако си отидеш!......там горе!!.......сипете си с ЖАН ГАБЕН по едно
    малко"пет лорда"и вдигнете наздравица за шоуто!

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иракли Иракли":

    Израснал съм с неговите филми, велик е...
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Е да но биологията не се интересува кой е велик и кой не!Дойде ли ти часа тръгваш каквото и да правиш, където и да си!