Last news in Fakti

14 Август, 2014 14:57 3 843 0

Гуинет Полтроу с ново гадже

  • гуинет полтроу-
  • гадже-
  • връзка-
  • брад фалчук

Според слуховете тя излиза със създателя на сериала Клуб Веселие

Холивудската актриса  Гуинет Полтроу вече има нов мъж в живота си. Според слуховете тя излиза със създателя на сериалите "Клуб Веселие" и "Зловеща семейна история" - Брад Фалчук.

41-годишната блондинка обяви през април чрез интернет, че със съпруга ѝ Крис Мартин - фронтмен на групата "Coldplay", са взели съзнателното решение да сложат край на брака си. Възможно е една от причините да са били нейните отношения с Брад, с когото според медиите тя се познава от 2010 г.

Отношенията им отначало са били професионални - Гуинет Полтроу е участвала в пет епизода от сериала, но след раздялата на актрисата със съпруга ѝ  са прераснали в "нещо повече", заявява източник, близък до звездата, пред Us Weekly.

43-годишният изпълнителен продуцент и Полтроу вече на няколко пъти са забелязвани на интимни вечери в Ню Йорк, а наскоро са били на кратка почивка в луксозен хотелски комплекс в Юта.

През последните четири месеца Гуинет и Крис демонстрират, че са запазили приятелските си чувства и дори на няколко пъти бяха забелязвани заедно, което пък породи слуховете, че са на път да се съберат. Двамата са съседи в Лос Анджелис и напоследък се говореше, че изглежда отново ще се съберат, след като бяха видени няколко пъти заедно.

Самият Фалчук наскоро се разведе със съпругата си Сюзан, с която имаше 10-годишен брак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА