Last news in Fakti

9 Септември, 2014 12:35 1 233 0

Американски рап легенди с мини-турне у нас

  • b-real-
  • xzibit-
  • рап-
  • легенди-
  • мини-турне

B-Real и Xzibit с грандиозно шоу снощи в Пловдив

Рап звездите B-Real и Xzibit вече кацнаха в България, заедно с останалите членове на проекта си The Serial Killers диджеят на Cypress Hill Julio G и култовия Demrick.

Снощи направиха първото шоу от мини-турнето си у нас в Пловдив при пълна до пръсване зала, а B-Real освен с диджей сет, зарадва публиката и като взе микрофона, за да изпълни серия от най-големите си хитове като „Dr. Greenthumb”, „(Rap) Superstar” и „Insane in the Brain”, съобщиха организаторите.

Турнето на The Serial Killers продължава тази вечер в Слънчев Бряг и утре във Варна, а грандиозен финал е подготвен за София на 11 септември (четвъртък) с две събития в една нощ – лайв на The Serial Killers в известен столичен лайв клуб и афтър парти с DJ сет на B-Real на друго място. Специална оферта има за тези, които искат да присъстват и на двете места. За най-големите си фенове пък, рапърите предлагат опция за ВИП билети на цена 100 лева, които ще включват вход за лайва, афтър партито, запознанство с всички в бандата, оригинален т-шърт от колекцията на  B-Real и опция за снимки.

По време на прес конференция си B-Real сподели, че се е съгласил да участва на цели пет събития в България, защото има страхотни впечатления от страната ни, и като артист предпочита да пее отново пред публика с правилната енергия като тази у нас.

B-Real също така сподели, че при предишната си визита в България е успял да посети Седемте рилски езера, където изпълнил ритуала за пречистване на греховете на гроба на Св. Йоан Рилски, а после влязъл в първата изпречила му се по пътя закусвалня, което накарало един от клиентите вътре да си изпусне сандвича от изненада, когато го разпознал.

Американската рап легенда също така издаде, че в момента заедно със Cypress Hill записват нов албум като голямата новина е, че този път бандата се завръща към корените си и продуцент ще бъде Dj Muggs, след като последните им два релийза бяха съответно колаборацията с дъбстеп артиста Rusko Cypress X Rusko и с хаус продуцента Deadmau5 Album Title Goes Here.

От българска страна подгряващи за всички дати на турнето ще бъдат Bobo и Jahmmi Youth, а към тях на сцената в София ще се присъединят Atila, Chibook и Xonic от Camp Sessions преди цялото събитие да се пренесе на афтър партито с B-Real като диджей Dr. Greenthumb и специален съпорт от страна на останалите от The Serial Killers – един афтър, който определено ще остане в историята.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА