Last news in Fakti

11 Септември, 2014 09:40 1 447 0

Кметът на Торонто е в болница с тумор

  • роб форд-
  • торонто
Кметът на Торонто е в болница с тумор - 1
Снимка: АП/БТА

Кметът на Торонто Роб Форд е бил приет в болница с диагноза за начално развитие на тумор, съобщава Би Би Си. Това става след като през последния месец той се е оплаквал от болки в корема.

„Торонто сън“ разкрива, че пред лекарите от болницата кметът е разкрил, че болката се е появила преди три месеца, но през последните 24 часа тя се е усилила.

Роб Форд се бори за преизбиране на насрочените за 27 октомври избори въпреки засилените призиви да се оттегли заради своето поведение.

Миналата година той призна, че е използвал крек в състояние на „пиянски ступор“.

Роб Форд върна на работа по-рано тази година, след като се беше оттегли за два месеца, за да се подложи на лечение за наркотици и злоупотребата с алкохол, което той определи като животоспасяващо.

В изявление от болницата се посочва, че първоначалните резултати от изследванията на Роб Форд са показали, че може да става дума за тумор.

Кметът е приет за по-цялостни изследвания, включително биопсия, за да се определи окончателната диагноза, заявиха от лечебното заведение.

През 2009 г. Роб Форд беше в болница заради тумор на апендикса му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА